100 νυφικά φορέματα διάσημων που έμειναν στην ιστορία της μόδας!

Από βασίλισσες και πριγκίπισσες μέχρι pop stars, ηθοποιούς και cult icons!
100 νυφικά φορέματα διάσημων που έμειναν στην ιστορία της μόδας!



Ακόμα κι αν δεν είσαι από εκείνες που ονειρεύονται τι νυφικό θα φορέσουν από το δημοτικό, το παρακάτω γράφημα θα σε αφήσει άφωνη!

Την πρώτη φορά που είδαμε τον κατάλογο της εταιρείας κοσμημάτων Vashi με τα 100 νυφικά που έγραψαν ιστορία, δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε στα μάτια μας. Υπήρχαν τόσο όμορφα φορέματα, που άλλα θυμόμασταν και άλλα είχαμε ξεχάσει, που τελικά έγινε η εμμονή μας.

Όταν υπάρχουν αμέτρητες celebrities που παντρεύονται φορώντας την τελευταία λέξη της υψηλής ραπτικής, το να περιοριστείς σε 100 μόνο νυφικά, καθώς και να τα σκετσάρεις, είναι από μόνο του κατόρθωμα.

Όμως, η ταλαντούχα καλλιτέχνις, Pauline Dujancourt, έφερε εις πέρας αυτή τη δύσκολη –σχεδόν ακατόρθωτη- δουλειά. Οργάνωσε, λοιπόν, κατά αλφαβητική σειρά όλες τις διάσημες νύφες σε ένα γράφημα, περιλαμβάνοντας πληροφορίες για το σχεδιαστή που επέλεξαν, την ημερομηνία αλλά και φυσικά το άτομο που παντρεύτηκαν.

Για τα επόμενα λεπτά, πάρε το χρόνο σου  και θαύμασε τα 100 ομορφότερα νυφικά που έγραψαν τη δική τους ιστορία στο χώρο της μόδας!