Ψάχνεις τον πρίγκιπά σου; 8 κοινές θνητές παντρεύτηκαν γαλαζοαίματους

Πώς «τύλιξαν» τους γόνους;
Ψάχνεις τον πρίγκιπά σου; 8 κοινές θνητές παντρεύτηκαν γαλαζοαίματους



Οι εποχές είναι δύσκολες και αν δεν έχεις κάποιο τρομερό ταλέντο ή τύχη βουνό, το βλέπω λίγο δύσκολο να πλουτίσεις και εσύ και εγώ. Γι’ αυτό ήρθε η ώρα να σκεφτείς ένα εναλλακτικό σενάριο. Τι θα έλεγες αν έβρισκες έναν γαλαζοαίματο, έναν πρίγκιπα βρε αδερφέ για να λύσεις όλα σου τα προβλήματα; Απ’ ό,τι διαβάσαμε στο popsugar δεν είναι και τόσο δύσκολο. Άλλωστε, υπάρχουν 8 τρανταχτά παραδείγματα που αποδεικνύουν ότι και οι κοινές θνητές έχουν την ευκαιρία να ζήσουν σαν βασίλισσες.

Grace Kelly

Τον Απρίλιο του 1956, η σταρ του Hollywood Grace Kelly έγινε η πριγκίπισσα του Μονακό όταν παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Rainier. Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε μία φωτογράφιση και όπως φαντάζεσαι ο γάμος τους τρέλανε τα media. Μαζί έκαναν τρία παιδιά. Η Grace πέθανε το 1982 σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. 

Πριγκίπισσα Letizia της Ισπανίας

Σαν δημοσιογράφος δούλευε το 2002 η Letizia πριν γνωρίσει τον Βασιλιά Felipe. Δύο χρόνια μετά το ζευγάρι παντρεύτηκε και έκανε δύο κόρες. 

Kate Middleton, Δούκισσα του Cambridge

Ο πρίγκιπας William γνώρισε την Kate Middleton στο Πανεπιστήμιο του St. Andrews στη Σκωτία. Έβγαιναν για πολλά χρόνια, με ενδιάμεσα διαλείμματα αλλά τελικά παντρεύτηκαν το 2011. Μαζί έκαναν δύο παιδιά. 

Πριγκίπισσα Charlene του Μονακό

Ολυμπιονίκης κολυμβήτρια ήταν η Charlene Wittstock πριν γνωρίσει τον Πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό (τον γιο δηλαδή της Grace Kelly). Η αθλήτρια από τη Νότιο Αφρική γνώρισε τον σύζυγό της σε αγώνες κολύμβησης το 2000. Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση ήταν το 2006 στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Παντρεύτηκαν το 2011 και έκαναν μαζί διδυμάκια. 

Πριγκίπισσα Maxima της Ολλανδίας

Σε ένα πάρτι στη Σεβίλλη γνώρισε η Maxima των βασιλιά Willem-Alexander. Η Maxima δούλευε στην τράπεζα Deutshe Bank στη Νέα Υόρκη και είχε σπουδάσει οικονομικά. Παντρεύτηκαν τον Φεβρουάριο του 2002 και έκαναν μαζί τρεις κόρες. 

Πριγκίπισσα Τατιάνα της Ελλάδας και της Δανίας

Οργανώτρια εκδηλώσεων για τη σχεδιάστρια μόδας Diane von Furstenberg ήταν η Tatiana Blatnik πριν παντρευτεί τον Πρίγκιπα Νικόλαο της Ελλάδας και της Δανίας. Οι δυο τους γνωίστηκαν μέσω κοινού φίλου σε ένα ταξίδι για σκι. Ο γάμος τους έγινε τον Αύγουστο του 2010. 

Sofia Hellqvist

Η Sofia Hellqvist ήταν πρώην μοντέλο τηλεοπτική περσόνα πριν παντρευτεί τον πρίγκιπα Carl Philip της Σουηδίας το 2009. Ο γάμος τους έγινε τον περασμένο Ιούνιο. 

Πριγκίπισσα Rania της Ιορδανίας 

Τον βασιλιά Abdullah II παντρεύτηκε η υπάλληλος της Apple Rania. Ο γάμος τους έγινε το 1999 και μαζί έκαναν τέσσερα παιδιά. 

Δες ΕΔΩ τα μαλλιά που θα ζήλευε η κάθε πριγκίπισσα.