Προέβλεψαν τον θάνατο τους; Τα διάσημα τελευταία λόγια 8 διασήμων

Ποιος είπε «ελπίζω να μη με βαρεθήκατε»;



Έχεις σκεφτεί ποτέ ποια θα ήταν τα τελευταία λόγια που θα ήθελες να πεις πριν φύγεις από αυτή τη ζωή; Εντάξει, ακούγεται λίγο μακάβριο αλλά τι θα έλεγες αν άκουγες τα πιο διάσημα τελευταία λόγια των πιο διάσημων ανθρώπων; Αυτό, μάλιστα, έχει λίγο ενδιαφέρον. 

 «Όχι, εγώ σίγουρα δεν μπορώ»

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ John F. Kennedy δολοφονήθηκε στις 22 Νοεμβρίου του 1963, ενώ οδηγούσε σε μία αυτοκινητοπομπή μαζί με τη σύζυγό του Jacqueline Kennedy, τον κυβερνήτη του Τέξας και τη γυναίκα του. Ο διάλογός του με την γυναίκα του κυβερνήτη Nellie Connally έχει μείνει στην ιστορία. «Δεν μπορείτε να πείτε, ότι οι πολίτες του Dallas δεν σας επιφύλασσαν θερμή υποδοχή» είπε κοιτώντας το πλήθος. «Όχι, εγώ σίγουρα δεν μπορώ» απάντησε και μερικά δευτερόλεπτα αργότερα πυροβολήθηκε. 

«Έχετε δίκιο. Ήρθε η ώρα. Σας αγαπώ όλους»

Θυμάσαι τον Michael Landon; Ήταν ο στοργικός πατέρας από την αγαπημένη σειρά «Το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι». Και απ’ ό,τι φαίνεται ήταν καλός οικογενειάρχης και στην πραγματική του ζωή. Τις τελευταίες του μέρες, τις πέρασε περιτρυγυρισμένος από τα εννιά παιδιά του και τη σύζυγό του Cindy. Πριν πει τα τελευταία του λόγια ζήτησε να παραμείνει μόνος του με τη γυναίκα του. Πέθανε από καρκίνο το 1991.  

«Θέλω το νερό της Φλόριντα»

Η ηθοποιός και κωμικός Lucille Ball ζήτησε να της φέρουν το αρωματισμένο της νερό πριν πεθάνει από ρήξη αορτής και αμέσως μετά από εγχείρηση καρδιάς. Ήταν 1989.

«Ελπίζω να μη με βαρεθήκατε»

Στη συνέντευξη τύπου είπε τα τελευταία του λόγια ο θρύλος της μουσικής Elvis Presley. Πέθανε από ανακοπή τον Αύγουστο του 1977 και τα media αναφέρουν ότι πριν φύγει από τη ζωή υποσχέθηκε στην αρραβωνιαστικιά του Ginger Alden ότι αυτή τη φορά δεν θα τον έπαιρνε ο ύπνος στο μπάνιο. 

«Τελικά, θα μπορέσω να δω τη Merilyn»

Όπως κατάλαβες, ο Joe DiMaggio αναφερόταν στη γυναίκα του Marilyn Monroe που πέθανε το 1962. Να φανταστείς, μόλις πέθανε της πήγαινε κάθε εβδομάδα και επί 20 ολόκληρα χρόνια τριαντάφυλλα στον τάφο της. Ο  DiMaggio πέθανε το 1999 από καρκίνο του πνεύμονα.

«Απόψε θα φύγω»

Ο James Brown πέθανε από ανακοπή καρδιάς το 2006. Το γνώριζε πολύ καλά και είπε τα τελευταία του λόγια στον manager του.

«Διασκέδασα τρελά και απόλαυσα κάθε λεπτό»

Δεν είναι τυχαίο που ο διάσημος ηθοποιός θάφτηκε με έξι μπουκάλια ουίσκι. Ο Errol Flynn πέθανε το 1959 από ανακοπή καρδιάς. 

«Δεν έπρεπε να το γυρίσω από το ουίσκι σε μαρτίνι»

Από καρκίνο του οισοφάγου πέθανε το 1957 ο ηθοποιός της «Καζαμπλάνκα» Humphrey Bogart. Άλλοι, βέβαια, υποστηρίζουν ότι τα τελευταία του λόγια τα είπε στη γυναίκα του όταν πήγαινε να πάρει τα παιδιά από το σχολείο: «Αντίο μικρή. Γύρνα πίσω γρήγορα». 

Δες ΕΔΩ τι νιώθεις όταν πεθαίνεις.