Khloé Kardashian: Το κορίτσι της διπλανής πόρτας που έγινε fashion icon!

Οι αλλαγές στο στιλ, τα μαλλιά και το σώμα της - Έχει μεγάλη ζήτηση και γίνεται συζήτηση!
Khloé Kardashian: Το κορίτσι της διπλανής πόρτας που έγινε fashion icon!



Η Khloé μπορεί να είναι η μικρότερη από τις αδερφές Kardashian, όμως η έντονη γλώσσα και η αίσθηση του χιούμορ της έχουν φέρει στο προσκήνιο ως την πιο cool κοπέλα που εξελίχθηκε μπροστά στα μάτια μας σε μια καυτή στιλάτη παρουσία.

Ένας λόγος που την κάνει ακόμη πιο συμπαθητική στα μάτια μας είναι οι συνεχείς προσπάθειες για τη διατήρηση τη τέλειας –σχεδόν φωτοσοπαρισμένης- σιλουέτας τη στιγμή που έχει για αδερφή την τελειομανή και ψυχαναγκαστική με την εικόνα της Kim.

Από το 2007 και μετά που μας συστήθηκε (να ‘ναι καλά το sex tape της Kim) την είδαμε να εξελισσεται τόσο στιλιστικά όσο και σε σχέση με τη συνολική της εικόνα.  Το άβολο αρχικό στάδιο με τα κοκτέηλ φορέματα που θύμιζαν Τεξανή που ετοιμάζεται για το χωρό του σχολειού της έδωσε τη θέση του σε δημιουργίες τόσο υψηλής ραπτικής όσο και κομματιών από την προσωπική σειρά ρούχων που διατηρούν οι αδερφές Kardashian.

Παρόλο που έμοιαζε σαν να δανείζεται ρούχα από τις ντουλάπες των μεγαλύτερων αδερφών της –και μάλιστα σε λάθος νούμερο, μόλις η Khloé άρχισε να ντύνεται με ψηλόμεσες φούστες και παντελόνια, μεσάτα φορέματα, εξωτικά animal print και glam αξεσουάρ απέκτησε τη δική της στιλιστική ταυτότητα με την εμμονή της με τις γόβες Christian Louboutin να γίνεται ακόμα εντονότερη.

Η Khloe έχει απογειώσει πολλές διαφορετικές αποχρώσεις του ξανθού, του μελαχρινού, του πυρόξανθου αλλά και του ombre που είχε γίνει σημά κατατεθέν της. Ενώ, πλέον τα ανοιχτά ξανθά μαλλιά της κολακεύουν ακόμα περισσότερο τα χαρακτηριστικά του προσώπου και την επιδερμίδα της. Βέβαια, είναι τόσο όμορφη που ακόμα και τα κοτσιδάκια που πολλές φορές της αρέσει να κάνει τείνουν να γίνονται συμπαθητικά!

Δες παρακάτω την εξέλιξη του στιλ της Khloé Kardashian μέσα στα χρόνια!