Sex and the City: Ο Mr. Big παλεύει στη λάσπη και μας εκνευρίζει

Τι λένε σήμερα οι θαυμάστριες του SATC στον Chris Noth;
Sex and the City: Ο Mr. Big παλεύει στη λάσπη και μας εκνευρίζει



Αλήθεια τώρα. Υπάρχει κάποια από εμάς που να μην ένιωθε έντονα συναισθήματα για τον Mr. Big; Είτε θα ήσουν τρελά ερωτευμένη, ή θα τον αντιπαθούσες οικτρά. Αδιάφορος, πάντως, δεν περνούσε σε καμία. Ο Chris Noth, λοιπόν, ο οποίος σήμερα έχει πέσει σε level γοητείας μίλησε στο dailybeast για το ανύπαρκτο μέλλον του Sex and the City και για την αγαπημένη του σκηνή από την αγαπημένη σειρά, η οποία παρεμπιπτόντως δεν περιλαμβάνει ούτε sex, ούτε city. 

Παρόλο που πέρασε πολύ χρόνο στο κρεβάτι με την Sarah Jessica Parker, υπήρχαν άλλες σκηνές που τον έκαναν πολύ πιο χαρούμενο. Η αγαπημένη του πάντως είναι η μάχη με τον αιώνιο αντίζηλό του Aidan στη λάσπη και το δάσος. 

«Ήθελα ο χαρακτήρας μου να έχει εκκεντρικό χιούμορ. Επιζητούσα τέτοια στοιχεία στην προσωπικότητά του γιατί υπήρχε ο κίνδυνος ο Mr. Big τελικά να γίνει ένας ακόμα πλούσιος τύπος» είπε ακόμη για το χαρακτήρα του Mr. Big. 

O Noth, επίσης, εξέφρασε για άλλη μια φορά τις αμφιβολίες του για το μέλλον του Sex and the City. «Όλοι μεγαλώσαμε, κάναμε τις οικογένειές μας και προχωρήσαμε επαγγελματικά σε διαφορετικά πράγματα. H Sarah Jessica Parker ετοιμάζει νέα σειρά στο HBO οπότε δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο εφικτό».

Ο 60χρονος ηθοποιός, ακόμα εντυπωσιάζεται από την επιρροή που έχει ο χαρακτήρας του στην pop κουλτούρα. Όπως ο ήρωας της ταινίας «50 Αποχρώσεις του Γκρι», έτσι και ο Mr. Big είναι ο άντρας των ονείρων κάθε γυναίκας.   
«Ποτέ δεν κατάλαβα αυτό που έβρισκαν οι γυναίκες στον Mr. Big παρόλο που τον υποδύθηκα. Υποθέτω ότι έχει να κάνει με το ότι αυτός ο πολύ πλούσιος άντρας δεν θέλει να δεσμευτεί». 

Και όπως φαντάζεσαι, οι φαν ταυτίζονταν με το love story του διάσημου ζευγαριού. «Είχαμε καταπληκτική χημεία με την Carrie. Είναι ενδιαφέρον ότι το κοινό δημιουργεί τη δική του ιστορία με βάση το χαρακτήρα σου. Ακόμα γυναίκες με σταματούν στο δρόμο και μου λένε ότι είχα τον δικό μου Mr. Big ή ήμουν παντρεμένη με τον Mr. Big. Και ακόμα αναρωτιέμαι τι να σημαίνει αυτό».  

Δες ΕΔΩ γιατί το Sex and the City 3 είναι απαίσια ιδέα.