Θυμάσαι τη Juanita από το Desperate Housewives; Δες πως είναι σήμερα

Η «κόρη» της Eva Longoria και αδερφή της Demi Lovato τρελαίνει το Instagram.
Θυμάσαι τη Juanita από το Desperate Housewives; Δες πως είναι σήμερα



Θυμάσαι τη Juanita Solis από τη διάσημη σειρά «Desperate Housewives»; Η κόρη της Eva Longoria, δηλαδή της κυρίας Gabrielle Solis, ήταν το κοριτσάκι-πειραχτήρι που θέλαμε να ζουλήξουμε, που πετούσε τις πιο ευφυείς ατάκες και που μας έκανε να γελάμε με τον εξωστρεφή της χαρακτήρα. 

Και μπορεί η σειρά να ολοκληρώθηκε το 2012, όμως αυτό το πιτσιρίκι μέσα σε τρία χρόνια μεγάλωσε απότομα. Για την ακρίβεια, έγινε μία όμορφη teenager ετών 13 που ποζάρει με τις φίλες της σαν ολόκληρη γυναίκα, που φοράει σκισμένα τζιν, βγάζει selfies με το γνωστό ύφος της έφηβης που προσπαθεί να φτιάξει το image της και δείχνει να είναι η ψυχή της παρέας. 

Η Madison De La Garza είναι 13 χρονών και στην πραγματικότητα είναι η μικρή αδερφή της τραγουδίστριας Demi Lovato. Ασχολείται ακόμα με την υποκριτική, ενώ πιο γνωστός έγινε ο ρόλος της στη σειρά «Bad Teacher». 

Η μικρή, μάλιστα, απ’ ό,τι φαίνεται προσπαθεί να εμπνεύσει τις συνομίληκές της και να αποτελέσει πρότυπο για εκείνες μιας και μιλάει δημόσια για την αυτοεκτίμηση των εφήβων. Χαρακτηριστικά, δήλωσε στο healthyisthenewskinny.com τα εξής: «Θέλω με μεγάλη χαρά να πω στις έφηβες του κόσμου ότι δεν είμαι αδύνατη σαν ραβδί και δεν είμαι τέλεια. Επίσης, δεν είμαι υπερβολικά παχιά, δεν αγγίζω τα άκρα. Είμαι κάπου στη μέση και είμαι αυτό που είμαι». 

Η αλήθεια, πάντως είναι ότι με μεγάλη αγωνία θα περιμένουμε πώς θα εξελιχθεί στο μέλλον η Madison.  

Δες ΕΔΩ το μυστικό της Eva Longoria για τέλειο σώμα.