Είδαμε τη Merilyn νεκρή (και δεν ήταν το sex symbol που ξέραμε)

Η θρυλική ηθοποιός ήταν γερασμένη, είχε ψεύτικο στήθος, αξύριστα πόδια και μoβ κηλίδες στο πρόσωπο.
Είδαμε τη Merilyn νεκρή (και δεν ήταν το sex symbol που ξέραμε)



Καθόλου κομψό δεν είναι να σχολιάζουμε αρνητικά κάποιον που δεν βρίσκεται στη ζωή. Αυτόν τον κανόνα ηθικής αγνόησαν οι ιδιοκτήτες του γραφείου κηδειών Abott και Hast οι οποίοι 53 χρόνια μετά το θάνατο της Merilyn Monroe αποφάσισαν να αποκαλύψουν σε βιβλίο τους τις εικόνες που αντίκρισαν όταν παρέλαβαν το πτώμα της μεγάλης σταρ. 

Ήταν 5 Αυγούστου του 1962 όταν είδαν το σώμα της Marilyn. Ο Αbott δεν πίστευε στα μάτια του. Αυτό που έβλεπε δεν είχε καμία σχέση με την κινηματογραφική περσόνα, με το sex symbol που ήταν παγκοσμίως γνωστό.  Χαρακτηριστικά έγραψαν: 

«Όταν κατεβάσαμε το σεντόνι που την κάλυπτε, ήταν σχεδόν αδύνατο να πιστέψουμε ότι αυτό ήταν το σώμα της Marilyn. Έμοιαζε σαν μία μέση γυναίκα, γερασμένη, που δεν περιποιούνταν τον εαυτό της. Προφανώς, η αγνώριστη εικόνα της είχε σχέση και με τις συνθήκες του θανάτου της. 

Όταν κάποιος πεθαίνει, η βαρύτητα κάνει το αίμα να στέκεται στα χαμηλότερα σημεία του σώματος. Αυτό λέγεται αποχρωματισμός και είναι σπάνια ορατός με δεδομένο ότι οι άνθρωποι συνήθως πεθαίνουν ανάσκελα. Η Merilyn όμως πέθανε μπρούμυτα και έτσι το πρόσωπό της γέμισε με μoβ κηλίδες, ενώ ο λαιμός της ήταν πρησμένος. Προηγουμένως την είχαν κάνει μπάνιο και τα μαλλιά της ήταν κατσαρά και πολύ κοντά. Η ρίζες των μαλλιών της ήταν σκουρόχρωμες και είχαν φτάσει στον 1,5 πόντο. Το φυσικό χρώμα της ήταν ανοιχτό καστανό, όχι ξανθό. Τα πόδια της ήταν αξύριστα τουλάχιστον για μία εβδομάδα, τα χείλια της ήταν σκασμένα και ήταν εμφανές ότι χρειαζόταν μανικιούρ- πεντικιούρ». 

Διαφορετικό απόσπασμα του βιβλίου αναφέρει ότι η Marilyn δεν φορούσε ποτέ εσώρουχα, όπως τους ενημέρωσε η βοηθός της, ενώ είχε ένα ζευγάρι μικρά ψεύτικα στήθη που φορούσε στις εξόδους της για να κάνει το πεσμένο της μπούστο να δείχνει στητό και χυμώδες. Γι’ αυτό και οι δυο τους γέμισαν το σουτιέν της με βαμβάκι, τοποθέτησαν το ψεύτικο στήθος και της έδωσαν την εμφάνιση που όλοι γνωρίζαμε. 

Δες ΕΔΩ ποιες celebrities κόπιαραν την Merilyn.