Tα καλύτερα προσωρινά tattoo και που θα τα βρεις

Τα προσωρινά tattoo είναι η ιδανική λύση για εσένα που φοβάσαι τη βελόνα -υπάρχουμε και εμείς-, δεν νοιώθεις ακόμα σίγουρη ή απλά θες να αλλάζεις tattoo ανάλογα με τη διάθεση σου και τα χρώματα που φοράς.
lorem ipsum



Προσπαθώντας να αποφασίσω αν είμαι έτοιμη για το πρώτο μου tattoo και τρομοκρατημένη από δηλώσεις φίλων για το αν θα το βαρεθώ ή όχι, αποφάσισα να δοκιμάσω την πιο απλή και γρήγορη λύση: να περάσω μία βδομάδα έχοντας το tattoo που θέλω να κάνω ζωγραφισμένο πάνω μου. Αν δεν έχεις και εσύ τέτοιες φαεινές ιδέες όπως οι δικές μου ή απλά θα ήθελες να αφήσεις το προσωρινό σου tattoo στα χέρια ενός ειδικού (για τα δικά μου δεν το συζητώ, ούτε ίσια γραμμή δεν κάνω) έχω την τέλεια πρόταση για σένα.

της Αθηνάς Κουτρομάνου

 

Δύο από τα πιο αγαπημένα online shops με temporary tattoos είναι εδώ για να σε γλιτώσουν από το ψάξιμο. Το ελληνικό doodleskin.com –ναι ελληνικό καλά είδες!- είναι το πρώτο online μαγαζί με temporary tattoos στη χώρα μας και στις σελίδες του θα βρεις έτοιμα τα πιο cool tattoos, φτιαγμένα από έλληνες γραφίστες, καθώς και τη δυνατότητα να ετοιμάσεις το όλο-δικό σου tattoo κατόπιν παραγγελίας.  Αν θες να ψάξεις μέχρι την άλλη άκρη της γης, τότε το Tattly.com, είναι το ιδανικό, αφού στη μεγάλη συλλογή του θα βρεις τα πιο παράξενα, πρωτότυπα και χρωματιστά μικρά tattoos που υπάρχουν. Και όταν βαρεθείς τα μικρά cupcakes που έχεις κολλήσει στο χέρι σου δεν έχεις παρά να τα βγάλεις με μία κολλητική ταινία.