Mαίρη Συνατσάκη: «Καταπιεζόμουν, κάτι που με έκανε ψεύτικη»

Μιλά για τη χρόνια ψυχοθεραπεία που έκανε, αλλά και για τον λόγο που χώρισε από τον Μύρωνα Στρατή.
Mαίρη Συνατσάκη: «Καταπιεζόμουν, κάτι που με έκανε ψεύτικη» - Κεντρική Εικόνα



Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "Πρώτο Θέμα" η Μαίρη Συνατσάκη λέει: «Κάποιες φορές στο παρελθόν δεν άκουγα το ένστικτό μου» και δίνει ένα παράδειγμα από τα επαγγελματικά της: «Την προηγούμενη φορά που ήμουν στο Mega ήμουν αρκετά κουμπωμένη και ανέτοιμη. Έκατσα σε απόσταση γιατί φοβόμουν την έκθεση. Είχα άγχος μη πω κάτι για κάποιον και παρερμηνευτεί.  Ήθελα να τα έχω καλά με όλους και χρειάστηκαν τρία χρόνια για να ωριμάσω και να απεγκλωβιστώ. Το ίδιο έκανα και στις προσωπικές μου σχέσεις. Όταν ωρίμασα στη ζωή μου, το μετέφερα και στα επαγγελματικά μου. Θα πρέπει να γίνω και αντιπαθητική για κάποιους. Στις φιλικές, στις ερωτικές και στις οικογενειακές μου σχέσεις δεν ήθελα να δημιουργώ εντάσεις. Καταπιεζόμουν, κάτι που με έκανε ψεύτικη στα μάτια τους. Το να θέλεις να είσαι αρεστή σε όλους έχει να κάνει με εσένα, είναι ναρκισσιστικό. Δεν φοβάμαι πια να το δω».

Η παρουσιάστρια αποκαλύπτει ότι έκανε ψυχοθεραπεία για αρκετά μεγάλο διάστημα: «Από τα 19 μέχρι τα 29 έκανα ψυχοθεραπεία. Με βοήθησε να είμαι λιγότερο φυγόπονη, να κάνω λιγότερο τα στραβά μάτια στα πράγματα που δεν θέλω να δω σε μένα αλλά και στους άλλους. Τα ωραιοποιούσα πολύ τα πράγματα και η ψυχοθεραπεία με βοήθησε να γίνω ρεαλίστρια. Και νομίζω αυτή η δεκαετία με ενηλικίωσε».

Τέλος, μιλώντας για μια ακόμη φορά για τον πολυσυζητημένο χωρισμό της από το Μύρωνα Στρατή, η Μαίρη Συνατσάκη λέει: «Αποφασίσαμε ότι είχε κλείσει ένας κύκλος. Δε θέλαμε να ευτελίσουμε τη σχέση μας και έτσι χωρίσαμε».