Τα 50 high heels που ονειρευόμαστε να είχαμε στην ντουλάπα μας

Ίσως να μην μπορείς να κάνεις αυτά τα υπέροχα high heels δικά σου -έστω ακόμα- αλλά κανείς δεν σε αποτρέπει από να τα χαζεύεις για ώρες.
Τα 50 high heels που ονειρευόμαστε να είχαμε στην ντουλάπα μας



Είναι πολλά τα απογεύματα που περάσαμε χαζεύοντας ρούχα στην αγορά χωρίς απαραίτητα να πάρουμε κάτι, μόνο και μόνο για να χαζέψουμε, να χαλαρώσουμε, να κουτσομπολέψουμε με τις φίλες μας, για να ονειρευτούμε ότι όλες αυτές οι βιτρίνες θα μπορούσαν να διακτινιστούν σε δευτερόλεπτα στις ντουλάπες μας.

Και όσο το κλασικό window shopping έχει μεταφερθεί εύκολα στον υπολογιστή μας, το χαζολόγημα στις ηλεκτρονικές βιτρίνες, γίνεται πλέον φορώντας την πιτζάμα μας κάτω από την ζεστή μας κουβερτούλα. Με σύμμαχους το Pinterest, το Polyvore και όλα τα αγαπημένα μας e-shops, καταλήγουμε να έχουμε φακέλους γεμάτους ρούχα στην επιφάνεια εργασίας του laptop μας. Τα πιο πολλά είναι ρούχα-στόχοι της σεζόν –ξέρεις αυτό που προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου να κάνεις οικονομία για να αγοράσεις το αγαπημένο σου φόρεμα- ή πολύ απλά ρούχα που πιθανότατα ποτέ δεν θα καταφέρεις να αποκτήσεις αλλά κανείς δεν σε απαγορεύει να χαζεύεις για ώρες.

Γιατί δεν είναι κακό να ονειρευόμαστε και κυρίως να ελπίζουμε ακόμα και αν βαθιά  μέσα μας ξέρουμε ότι ίσως δεν θα καταφέρουμε ποτέ να αποκτήσουμε τα Miu Miu heels που μας πήραν την καρδιά ενώ χαζεύαμε στο Net-a-Porter. Για αυτό το λόγο σου μαζέψαμε τα 50 πιο όμορφα high heels που μας έκαναν να αναφωνήσουμε με λαχτάρα και μπήκαν αμέσως στην λίστα μας με τα dream buys της σεζόν.