Ο δικός μου οδηγός επιβίωσης!

Ο ελεύθερος χρόνος είναι είδος... υπό εξαφάνιση στην εποχή μας και η σύγχρονη γυναίκα πρέπει να ανταπεξέρχεται σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς: Σπουδές, καριέρα, οικογένεια, κοινωνική ζωή και παράλληλα να παραμένει όμορφη και fit .. Πως να το καταφέρουμε ;;;;
Ο δικός μου οδηγός επιβίωσης!



Ο ελεύθερος χρόνος είναι είδος... υπό εξαφάνιση στην εποχή μας και η σύγχρονη γυναίκα πρέπει να ανταπεξέρχεται σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς: Σπουδές, καριέρα, οικογένεια, κοινωνική ζωή και παράλληλα να παραμένει όμορφη και fit ..

 Ήμουν από τους ανθρώπους που δεν έδιναν μεγάλη σημασία στο πρωινό με αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές να φεύγω νηστική από το σπίτι. Τα τελευταία χρόνια όμως η μέρα μου ξεκινάει από πολύ νωρίς με αποτέλεσμα ένα μεγάλο μέρος της διατροφής μου το καλύπτω εκτός σπιτιού ... εάν είμαι τυχερή.   Έτσι δεν είχα άλλη επιλογή από το να δίνω μεγάλη σημασία στο πρωινό μου, ένα πρωινό που μπορεί να με κρατάει για πολλές ώρες και να μου προσφέρει υψηλά επίπεδα ενέργειας χωρίς να κάνω ανούσια τσιμπολογίματα 

Άλλωστε ένα γεύμα με αυξημένη πρωτεΐνη το πρωί, συμβάλλει στη καλύτερη συγκέντρωση κατά τη διάρκεια της ημέρας, έτσι είμαι ακόμα πιο αποδοτική στις υποχρεώσεις μου.  

 Όταν φεύγω από το σπίτι επιλέγω να φοράω ρούχα τα οποία εκτός από άνετα ταιριάζουν με κάθε ώρα της ημέρας. Έχω όμως πάντα για κάθε ενδεχόμενο μια πιο βραδινή μπλούζα και τακούνια γιατί η μέρα μου μπορεί να εξελιχτεί διαφορετικά από ότι περίμενα!

 Στην τσάντα μου φροντίζω να έχω πάντα τα απαραίτητα, όπως τα αγαπημένα μου βαφτηκά, μια χτένα, άρωμα και οπωσδήποτε μπάρες δημητριακών που είναι ολικής άλεσης και δεν ξεπερνάνε τις 90 θερμίδες. Έτσι αποτελεί το ιδανικό σνακ για να μην πεινάω κατά τη διάρκεια της ημέρας. 

Σας φιλώ γλυκά!