Και οι γυναίκες έχουν δικαίωμα στο πορνό

3 αισθησιακές ιστοσελίδες που πρέπει να ανακαλύψεις asap.
Και οι γυναίκες έχουν δικαίωμα στο πορνό



Η Claudya Martinez είχε το θάρρος και πρότεινε μέσα το site  mamaslatinas.com τρεις ιστοσελίδες  ερωτικού περιεχομένου ειδικά για γυναίκες. Την παραδέχτηκα γι αυτό και σου παρουσιάζω το κείμενό της:

"Είμαστε όλοι ενήλικες εδώ; Οπότε μπορούμε να μιλήσουμε για θέματα ενηλίκων, σωστά; Αν δεν είσαι ενήλικας τότε καλύτερα να μην παρακολουθήσεις αυτή τη συζήτηση. Έλα πάλι σε λίγο όταν θα κλείσεις τα 18. Ωραία. Τώρα που ξεκαθάρισε το τοπίο ας μιλήσουμε για τις ταινίες πορνό. Και λέγοντας πορνό δεν αναφέρομαι στο είδος που αρέσει στους άντρες αλλά σε αυτό που θα ταίριαζε σε μία γυναίκα. Πορνό που απευθύνεται ειδικά στις γυναίκες. Εντάξει, μην κοκκινίζεις, όλοι έχουμε δικαίωμα στο πορνό, είναι απολύτως νόμιμο και κάτι που μπορεί να σου προσφέρει ευχαρίστηση στις ιδιωτικές σου στιγμές. Οπότε, ποια είναι τα καλύτερα site για γυναίκες;
Δεν είμαι και ειδήμων αλλά παρακάτω θα βρεις τρεις εξαιρετικές σελίδες που ίσως ταιριάζουν στα γούστα σου.  

Good Vibrations: Αυτό το μέρος είναι τέλειο, είναι αυτό που λέμε female-friendly και καθόλου «γλοιώδες». Διαθέτει on-line κατάστημα που προσφέρει βίντεο on-demand διαφόρων κατηγοριών. Μέχρι και φεμινιστικό πορνό.

Hot Movies for Her: Εδώ μπορείς να διαβάσεις κριτικές από άλλες γυναίκες και να αποφασίσεις τι θέλεις να δεις, πριν το δεις.

Vivid-Ed: Δες το από εγκυκλοπαιδική άποψη. Γιατί αυτό το site είναι αφιερωμένο στη σεξουαλική εκπαίδευση αλλά και την απόλαυση.

Δες εδώ τα 15 πράγματα που βρίσκουν οι άντρες sexy σε μια γυναίκα (όπως τα είπε ένας άντρας).