Πως φόρεσαν οι celebrities τις καλύτερες δημιουργίες των Fashion Weeks

Οι celebrities πήγαν για ψώνια στους καλύτερους οίκους μοδας.
Πως φόρεσαν οι celebrities τις καλύτερες δημιουργίες των Fashion Weeks - Κεντρική Εικόνα



Μπορεί κάθε φορά που αναφέρεις την φράση «πάω για ψώνια» να εννοείς το κοντινότερο Mall, το οποίο είναι γεμάτο μάρκες μαζικής παραγωγής ρούχων, αλλά όσο και αν αγαπάς αυτά τα brands πρέπει να παραδεχτείς ότι έστω και μία φορά στη ζωή σου έχεις πιάσει τον εαυτό σου να εύχεται να μπορούσε να διαλέξει όποιο κομμάτι οίκου μόδας ήθελε, χωρίς κόπο, χωρίς τύψεις, σαν να πηγαίνεις απλά για ψώνια στο σούπερ μάρκετ.

Και για να βασανιστείς ακόμα περισσότερο, τα περιοδικά και site μόδας γεμίζουν με τις απανταχού fashionistas οι οποίες έχουν ήδη προμηθευτεί, τα καλύτερα κομμάτια των ακριβότερων οίκων για τις ντουλάπες τους. Πόσο θέλουμε να βουτήξουμε το πανέμορφο J Mendel μίνι φόρεμα της Kristen Stewart και πόσο μισούμε το γεγονός ότι για μία ακόμη φορά επέλεξε ένα ρούχο που της ταιριάζει γάντι. Το θέμα με τα ρούχα πασαρέλας που φοριούνται από celebrities είναι ότι είτε θα δείχνουν πολύ πιο υπέροχα από την πασαρέλα είτε πολύ υποδιέστερα. Η πασαρέλα προσφέρει μια μαγεία στο ρούχο ακόμα και αν δεν αξίζει ενώ το κόκκινο χαλί σε αφήνει να δεις την πραγματική αλήθεια: ή σου πάει ή όχι.

Εμείς λατρέψαμε την girly και πιο αέρινη εκδοχή τους σισιλιάνικου Dolce & Gabbana φορέματος του teen idol Hailee Steinfeld και συνειδητοποιήσαμε πως το Tommy Hilfiger σύνολο έδειχνε τόσο φαντασμαγορικό στην πασαρέλα ενώ ταυτόχρονα τόσο «καθημερινό» όταν φορέθηκε από το style icon Αlexa Chung. Η λίστα είναι μεγάλη και οι celebrities μπορεί να αλλάξουν το στυλ ενός ρούχου τελείως  μόνο και μόνο συνδυάζοντας το διαφορετικά αξεσουάρ. Η ριγέ ολόσωμη Balmain φόρμα φαίνεται σαν ένα τελείως διαφορετικό ρούχο με τον τρόπο που το έχει φορέσει η Rosie Huntington.

Εσύ πως θα φορούσες τα αγαπημένα σου high fashion κομμάτια;