Πίσω από το πιο hot clip της χρονιάς: Τι αποκαλύπτει η J-Lo για το “Booty”

H Jennifer Lopez αποκάλυψε όσα συνέβησαν στα γυρίσματα του video με την Iggy Azalea, δίνοντας τη δική της εκδοχή για το “καυτό” αποτέλεσμα.
Πίσω από το πιο hot clip της χρονιάς: Τι αποκαλύπτει η J-Lo για το “Booty” - Κεντρική Εικόνα



Η 45χρονη Jennifer Lopez, ήταν καλεσμένη στη ραδιοφωνική εκπομπή των Κyle και Jackie O, δίνοντας τα tips που έκαναν το “Booty” ένα από τα πιο hot video clips στην μουσική βιομηχανία.

Η Λατίνα super star και μητέρα δυο παιδιών, των 6χρονων διδύμων Maximilian και Εmme από τον γάμο της με τον τραγουδιστή Marc Anthony, τόνισε πως ακολούθησε χορτοφαγική δίαιτα έξι εβδομάδων μόνο για τις ανάγκες του “Booty”. Με το αποτέλεσμα να εντυπωσιάζει άλλωστε: “Ήταν μια μεγάλη δέσμευση για μένα. Έπρεπε να κάνω συγκεκριμένα πράγματα για να φανεί το σώμα μου όπως έπρεπε στο video”.

Η Jennifer Lopez αποκάλυψε ωστόσο, πως ούτε εκείνη, ούτε η συμπρωταγωνίστρια της, η 24χρονη Iggy Azalea, γνώριζαν τις... προθέσεις του σκηνοθέτη για το hot περιεχόμενο: “Είναι αστείο. Δεν είχαμε καμία ιδέα για το τι θα κάναμε. Ούτε εγώ ούτε η Iggy! Έπρεπε να τρίβουμε τα... οπίσθια μας καλυμμένες με λάδι. Το διασκεδάσαμε και απλά περάσαμε καλά”.

Η αλήθεια είναι πως το αποτέλεσμα είναι... hot. Δεν συμφωνείτε;