Συνέντευξη με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έμαθα τα μυστικά της !

Γεια σας φίλοι μου! Με αφορμή την εμφάνισή μου την Κυριακή στο Σπίτι Σπιτάκι στον Alpha με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, δεν έχασα την ευκαιρία να της πάρω μια mini συνέντευξη προκειμένου να τη μάθω λίγο καλύτερα και να μας αποκαλύψει μερικά μυστικά της..
Συνέντευξη με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έμαθα τα μυστικά της !



Γεια σας φίλοι μου! Καλή εβδομάδα! Με αφορμή την εμφάνισή μου την Κυριακή στο Σπίτι Σπιτάκι στον Alpha με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, δεν έχασα την ευκαιρία να της πάρω μια mini συνέντευξη προκειμένου να τη μάθω λίγο καλύτερα και να μας αποκαλύψει μερικά μυστικά της.. Κι επειδή είχα καιρό να σας γράψω ένα beauty θέμα σας αποκαλύπτω την συζήτηση που κάναμε στο καμαρίνι της. Enjoy!

Από την Άννα Πρέλεβιτς

Ποιο είναι το καθημερινό σου στυλ;

Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο στυλ που ακολουθώ καθημερινά. Αναλόγως τα κέφια και τη διάθεσή μου. Αυτό που με αντιπροσωπεύει περισσότερο όμως είναι το πιο σπορ ντύσιμο γι'αυτό προτιμώ τα αθλητικά παπούτσια και ένα τζινάκι όταν βγαίνω βόλτα.

Προσέχεις πολύ την εμφάνισή σου ή θα έβγαινες από το σπίτι και άβαφη;

Βγαίνω άβαφη σχεδόν συνέχεια. Έτσι ήμουν ανέκαθεν. Η δουλειά μου απαιτεί να είμαι συνεχώς περιποιημένη, οπότε αποζητώ τις μέρες που δεν δουλεύω να είμαι πιο χαλαρή. Βέβαια αν είναι να πάω κάπου πιο επίσημα θέλω να βγει η πιο θηλυκή μου πλευρά, οπότε θα προσέξω περισσότερο την εμφάνισή μου.

 Μέσα από την εκπομπή σου έχουμε δει πως δεν είσαι από τις παρουσιάστριες που ταυτίζεται με ένα συγκεκριμένο ύφος στο μακιγιάζ. Υπάρχει όμως κάποιο που προτιμάς;

Δεν προτιμώ κάποιο συγκεκριμένο μακιγιάζ. Μου αρέσει να δοκιμάζω τα πάντα αρκεί να εκπέμπει μια φρεσκάδα, επομένως θα αποφύγω το πολύ έντονο και βαρύ μακιγιάζ.

Υπάρχει κάποιο προϊόν που δεν αποχωρίζεσαι ποτέ;

Λόγω του ότι δεν χρησιμοποιώ κάποιο συγκεκριμένο γαλάκτωμα ή σαπούνι για το πρόσωπό μου, έχω ένα συγκεκριμένο λαδάκι που δεν αποχωρίζομαι ποτέ γιατί λειτουργεί σαν σαπούνι και γαλάκτωμα ταυτόχρονα. Επίσης στο νεσεσέρ μου θα βρεις πάντα την ενυδατική μου κρέμα που βάζω κάθε πρωί μόλις ξυπνήσω.

Ποια είναι η καλύτερη συμβουλή που σου έχουν δώσει όσον αφορά την εμφάνισή σου;

Η καλύτερη συμβουλή που μου έχουν δώσει είναι πως πρέπει παντα να νιώθω όμορφα με τα ρούχα που φοράω. Όσο όμορφα ρούχα κι αν φοράς, αν δεν νιώθεις καλά δεν εκπέμπεις αυτοπεποίθηση.

Δηλαδή δεν θα φορούσες ένα ρούχο που είναι η τελευταία λέξη της μόδας αλλά δεν ταιριάζει με το στύλ σου;

Δύσκολα. Αν δεν νιώθω άνετα με αυτό που φοράω δεν θα μπω στη διαδικασία να το φορέσω γιατί η εκπομπή είναι 3 ώρες κι ένα τέταρτο και θέλω να φοράω ρούχα που με κάνουν να νιώθω άνετα και όμορφα, ακριβώς σαν να είμαι στο σπίτι μου. Αν δεν νιώθω σαν στο σπίτι μου δεν θα μπορέσω να το περάσω ούτε στον τηλεθεατή αλλά ούτε και στον καλεσμένο.

Στον προσωπικό σου λογαριασμό στο intagram σε έχουμε δει πολλές φορές να ανεβάζεις φωτογραφίες εν ώρα γυμναστικής. Πόσες φορές την εβδομάδα γυμνάζεσαι;

Γυμνάζομαι σίγουρα 3 φορές την εβδομάδα. Κάνω ένα αερόβιο κυκλικό πρόγραμμα γυμναστικής με τον χρόνια προπονητή μου, Κωνσταντίνο. Όταν ανοίγει ο καιρός, αν έχω λίγο περισσότερο ελεύθερο χρόνο μου αρέσει να τρέχω έξω στη φύση.

Αν κοιτούσαμε στη τσάντα σου τώρα τι θα βρίσκαμε;

Στην τσάντα μου έχω πάντα ένα φυλαχτό. Θα βρείτε τα βασικά όπως το πορτοφόλι μου, το κινητό μου, τα κλειδιά μου, μια χτενούλα, ένα λιποζάν αλλά και την ατζέντα μου. Επειδή είμαι πολύ της οργάνωσης, η ατζέντα είναι ένα δώρο που μου το κάνει ο μπαμπάς μου κάθε χρόνο τα τελευταία δέκα χρόνια. Δεν είμαι άνθρωπος που θα γράψω τις δουλειές και τα ραντεβού μου στο κινητό.

Δώσε μας ένα beauty tip .. 

Το πιο σημαντικό beauty tip που θα έδινα στις γυναίκες είναι να προσέχουν την επιδερμίδα τους όσο περισσότερο μπορούν και να ξεβάφονται πάντα πριν κοιμηθούν.

Ποια συμβουλή θα έδινες στις αναγνώστριες του followme.gr;

Θα τις συμβούλευα να τα βρουν με τον εαυτό τους. Εμείς οι γυναίκες περνάμε συχνά φάσεις που δεν νιώθουμε πολύ καλά και τις περισσότερες φορές είναι όλα στο μυαλό μας. Θα έλεγα σε όλα τα κορίτσια να βρουν τρόπους και πράγματα που θα τις κάνουν να εκτονώνονται, όπως είναι οι φίλοι, οι βόλτες, η γυμναστική.. όλοι οι άνθρωποι μπορούμε να νιώσουμε όμορφα με κάτι, αρκεί να το βρούμε...