Irina Shayk: Η τέλεια φωτοσκίαση και το σωστό μακιγιάζ για σένα

Θέλεις να δείχνεις νέα και δροσερή; Αντίγραψε αυτό το μακιγιάζ.
Irina Shayk: Η τέλεια φωτοσκίαση και το σωστό μακιγιάζ για σένα



Ήξερες πως το μακιγιάζ δεν είναι μόνο λίγο μάσκαρα, λίγο κραγιόν και λίγο ρουζ; Το σωστό μακιγιάζ ξεκινάει από την φωτοσκίαση. Τι είναι αυτό; Είναι όταν δίνεις φως και σκιές στο πρόσωπό σου για να τονίσεις ή να αλλάξεις κάποια χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα με το σωστό contouring όπως είναι στα αγγλικά, μπορείς να δώσεις την ψευδαίσθηση ότι έχεις μικρότερη μύτη. Η κάθε celebrity έχει το δικό της στυλ στη φωτοσκίαση αλλά εμείς προτιμήσαμε της Irina Shayk μιας και είναι πιο φωτεινό και νεανικό.

Άπλωσε το bronzer κάτω από τα μήλα, ξεκινώντας από τα αυτιά με μια ευθεία γραμμή που κλίνει προς τα κάτω καταλήγοντας στην μέση. Φρόντισε να κάνεις καλό blending με το πινέλο ώστε να μην μπορείς να διακρίνεις ξεκάθαρη γραμμή. Άπλωσε λίγο στους κροτάφους και στα πλαϊνά της μύτης. Βάλε το highlighter για να δώσεις το νεανικό φως της Irinas Shayk στα ζυγωματικά, στο κόκκαλο του φρυδιού, στην μύτη, στο πιγούνι και λίγο στο κέντρο του μετώπου. Αυτή ήταν η φωτοσκίαση! Μπορείς να κάνεις μερικές παραλλαγές ανάλογα με τις ανάγκες σου και το σχήμα του προσώπου σου. Πειραματίσου για να δεις τι σου ταιριάζει καλύτερα.

Κράτησε το μακιγιάζ σου πολύ απλό για να μην μεγαλοδείχνεις. Γέμισε οπωσδήποτε τα φρύδια για ένα πιο νεανικό look, βάλε μια μάσκαρα για να τονίσεις τις βλεφαρίδες, ροζ ρουζ για ένα γλυκό αποτέλεσμα και ενυδατικό κραγιόν. Μην προτιμήσεις κραγιόν με ματ υφή που δεν κολακεύει το συγκεκριμένο μακιγιάζ.