Οι street style εμφανίσεις της Paris Fashion Week

Τα boards στο Pinterest έχουν γεμίσει και εμείς προσπαθούμε να διαλέξουμε το αγαπημένο μας look από την Paris Fashion Week.
Οι street style εμφανίσεις της Paris Fashion Week - Κεντρική Εικόνα



Η Fashion Week του Παρισιού τελείωσε και εσύ έχεις μείνει να χαζεύεις με τις ώρες τις street style εμφανίσεις των αγαπημένων σου it-girls. Μπορεί το ενδιαφέρον των media να μονοπώλησαν οι Hollywood celebrities, που γέμισαν το Παρίσι εκείνες τις μέρες αλλά όταν μιλάμε για θέματα στυλ και έμπνευσης οι fashionistas κερδίζουν το παιχνίδι.

Από τα αγαπημένα μας fashion models, στις fashion editors των μεγαλύτερων περιοδικών, μέχρι τις αγαπημένες μας bloggers, τα board σου στο Pinterest έχουν πάρει φωτιά και δεν ξέρεις πιο στυλ να πρωτοδιαλέξεις. Περνάμε ακριβώς  το ίδιο και για αυτό το λόγο σου έχουμε μαζεμένα τα καλύτερα street style look εκείνης της εβδομάδας, γιατί το χειμώνα είναι ένα «τζακ» μακριά και εσύ χρειάζεσαι έμπνευση για τις πρώτες αγορές της νέας σεζόν.

Η αλήθεια είναι ότι δεν επικρατεί κάποια συγκεκριμένη τάση και φέτος καταφέραμε να δούμε τρελούς χρωματικούς συνδυασμούς που λατρέψαμε όπως το μπορντό-πορτοκαλί σύνολο της Charlotte Gainsbourg, total one color look όπως αυτό της Caroline Sieber, μόδα για εγκύους όπως οι εμφανίσεις της Miroslava Duma, 80s εμπνευσμένα σύνολα όπως αυτό της Caroline Iss και ρετρό εμφανίσεις όπως αυτή της fashion blogger Ella Catliff. Εμείς τα λατρέψαμε τo look της Natalie Joos με το υπέροχο πλισέ φόρεμα συνδυασμένο με λευκά skeakers, τον χρωματικό συνδυασμό κόκκινου-γαλάζιου στο σύνολο της Clotilde Coureau και το college look της Chiara Ferragni.