Τα καλύτερα χρωματιστά eyeliner

Τι και αν χειμωνιάζει; Το χρώμα συνεχίζει δυναμικά στο μακιγιάζ!
Τα καλύτερα χρωματιστά eyeliner



Φέτος στις πασαρέλες υπήρχε πολύ το χρωματιστό eyeliner όπως πρότειναν οι οίκοι Dior και Chanel. Ροζ, πορτοκαλί και γαλάζιο είναι από τα λίγα χρώματα που κυριάρχησαν για το Φθινόπωρο και Χειμώνα. Ο κατάλληλος τρόπος να το συνδυάσεις είναι να ρίξεις το βάρος εκεί. Αν επιλέξεις για παράδειγμα ένα ροζ eyeliner θα κρατήσεις τα μάγουλα και τα χείλη σε nude αποχρώσεις. Μάσκαρα μπορείς να βάλεις αρκετή μιας και τονίζεις τα μάτια σε αυτό το μακιγιάζ.

Αν θέλεις μπορείς να βάλεις και ψεύτικες βλεφαρίδες για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Αν πάλι το πρόβλημά σου είναι τι ρούχα θα φορέσεις με ένα τόσο σύγχρονο μακιγιάζ θα πρότεινα για αρχή το πιο ασφαλές: total black. Γλυτώνεις έτσι να μην ταιριάζουν τα χρώματα και φυσικά αναδεικνύονται τα μάτια. Ένας άλλος ασφαλής συνδυασμός είναι το κλασσικό blue jean με ένα άσπρο t-shirt και μπορείς να ταιριάξεις τα παπούτσια με το eyeliner. Είτε είναι χαμηλά είτε ψηλοτάκουνα.

Dior, backstage

Chanel, Paris Fashion Week - Autumn/Winter 2014/2015

Δεν φτάνει όμως αυτό, υπήρχε και σε διαφορετικά σχήματα όπως ο Anthony Vaccarello. 

Anthony Vaccarello, Paris Fashion Week Autumn/Winter 2014/2015

Εγώ θα έλεγα να ξεκινήσεις με το απλό cat-eye μέχρι να συνηθίσεις το χρώμα στo eyeliner και αφήσεις τα γεωμετρικά σχέδια για τις πιο τολμηρές. Μπορείς να επιλέξεις μέσα από δεκάδες προϊόντα όπως σε μορφή τζελ, υγρό ή και μολύβι.