P Diddy: Ο κ@@ος της Jennifer Lopez είναι έργο τέχνης!

To “εκρηκτικό” videoclip του “Booty” όπου η Jennifer Lopez μαζί με την Iggy Azalea, προκαλούν... εγκεφαλικά με το κούνημα των οπισθίων τους, θα μας απασχολεί πολύ καιρό!
P Diddy: Ο κ@@ος της Jennifer Lopez είναι έργο τέχνης! - Κεντρική Εικόνα



Ο πρώην σύντροφος της J-Lo, P Diddy, με τον οποίο υπήρξε ζευγάρι από το 1999 μέχρι το 2002, σχολίασε σε πρόσφατη συνέντευξη του τα κάλλη της 45χρονης super star, εκθειάζοντας τα... οπίσθια της!

“Είναι σπουδαία! Είναι πραγματικά έργο τέχνης! Είναι κάτι που θα μείνει στην ιστορία. Έχει ταλέντο, αποφασιστικότητα, αλλά τα οπίσθια της είναι πραγματικά συναρπαστικά”, τόνισε ο P Diddy, ο οποίος (όπως και ο υπόλοιπος αντρικός πληθυσμός) ενθουσιάστηκε από όσα είδε στο “Booty”.

Όταν μάλιστα, τέθηκε και θέμα σύγκρισης ανάμεσα στα οπίσθια της Lopez και της Kim Kardashian, ο Diddy ήταν... κάθετος: “Χωρίς ίχνος ασέβειας προς τον Kanye και την Kim, δεν υπάρχει σύγκριση. Είναι κάτι μοναδικό της J-Lo”!

Πως αντέδρασε η Jennifer Lopez στα εγκώμια του 44χρονου ράπερ; Καλεσμένη στο Access Hollywood, όταν άκουσε το απόσπασμα της συνέντευξης, χαμογέλασε και ευχαρίστησε τον πρώην σύντροφος της, τονίζοντας πως είναι πολύ περήφανη για όσα έχει καταφέρει στην μουσική σκηνή!