Πώς ντύνονται οι Ευρωπαίες σήμερα: Οι street style εμφανίσεις που μας έκαναν να χαζεύουμε για ώρες στο Pinterest

Εσύ πόσες ώρες πέρασες σήμερα χαζεύοντας στο Pinterest το streetstyle γύρω από τα Ευρωπαϊκάfashion weeks;
Πώς ντύνονται οι Ευρωπαίες σήμερα: Οι street style εμφανίσεις που μας έκαναν να χαζεύουμε για ώρες στο Pinterest - Κεντρική Εικόνα



Λατρεύω να χαζεύω με τις ώρες στο Pinterest  street style φωτογραφίσεις και αν εμπνέομαι για τον τρόπο με τον οποίο ντύνομαι. Εντάξει, προφανώς και το στυλ μου δεν πλησιάζει καν αυτό των μεγαλύτερων street style sites και η αλήθεια είναι ότι αν περνούσε από δίπλα μου ο Sartorialist, απλά θα με προσπερνούσε και θα συνέχιζε τον δρόμο του. Παρόλα αυτά η έμπνευση που αντλώ κοιτάζοντας τέτοιου είδους site όχι μόνο με εμπνέει να δοκιμάσω περίεργους συνδυασμούς ρούχων αλλά με κάνει να βγω έξω από το καβούκι μου, παίρνοντας ρίσκα και δοκιμάζοντας στυλ μέχρι να ανακαλύψω αυτό που μου ταιριάζει καλύτερα και με κάνει να αισθάνομαι ο εαυτός μου. Προφανώς και οι αποτυχίες μου είναι πιο συχνές από τα επιτυχημένα looks μου αλλά ευτυχώς η fashion police δεν υπάρχει στην πραγματικότητα και μπορώ να πειραματίζομαι να μαθαίνω από τα λάθη μου για όσο θέλω.

της Αθηνά Κουτρομάνου

Με την πρώτη fashion week περίοδο του χρόνου να έχει τελειώσει και οι Εβδομάδες Μόδας σε Μιλάνο, Λονδίνο, Κοπενχάγη, Στοκχόλμη και Παρίσι να έχουν φτάσει ή να φτάνουν στο τέλος τους, φέτος τα γούστα μου κινήθηκαν πάνω κάτω σε παρόμοια στυλ. Στον λατρεμένο συνδυασμό τον ρετρό κομματιών με edgy ή sport λεπτομέρειες. Τα ψηλόμεσα ρούχα είναι για μία ακόμα χρονιά τα αγαπημένα των απανταχού φασιονίστας –γει!- και τα sneakers κονταροχτυπιούνται στην πρώτη θέση με τα formal παπούτσια. Καπέλα και παράξενες τσάντες ολοκληρώνουν τα look και για να κρατηθείς ζεστή, ακολούθησε τις συμβουλές των fashion experts και χώσου κάτω από ένα oversize πουλόβερ. Ειδικότερα, δε, όταν αυτό συνδυαστεί με μία δαντελένια φούστα σου δίνει το πιο πετυχημένο look.