Ένας κομψός δονητής στον λαιμό σου

Ο Vesper είναι ένας δονητής με πολλαπλές χρήσεις, σχεδιασμένος να συνδυάζει αισθητική και απόλαυση. Εσύ αποφασίζεις για το πώς θα τον χρησιμοποιήσεις.
Ένας κομψός δονητής στον λαιμό σου



Ποτέ πριν ένα sex toy δεν ήταν τόσο κομψό και ευκολοφόρετο (!). Η εταιρία Crave περηφανεύεται για τη δημιουργία του «πρώτου πολυτελούς επαναφορτιζόμενου κολιέ δονητή στον κόσμο» και το αποτέλεσμα δεν θυμίζει σε τίποτα τα χοντροκομμένα sex toys που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε.

Το νέο αυτό κολιέ είναι ένα κομψό κόσμημα από ανοξείδωτο χάλυβα, αλλά έχει κι άλλη λειτουργία από το να κοσμεί απλά το λαιμό. Το σχέδιο του Vesper είναι μίνιμαλ, σχεδόν βιομηχανικό, κάτι που δεν προκαλεί εντύπωση αν λάβουμε υπόψη μας το παρελθόν της δημιουργού του (και συν-ιδρύτρια του Crave) Ti Chang ως industrial designer. Η Chang αποφάσισε να μεταπηδήσει από τον σχεδιασμό επίπλων στα sex toys, μετά από μία επίσκεψή της σε sex shop το 2006, που την έκανε να αναρωτηθεί «Τι είναι αυτά τα πράγματα;». Αν και δεν ήταν η πρώτη φορά που βρισκόταν σε ένα μαγαζί ενηλίκων, αλλά ενοχλήθηκε από τη φτήνια που χαρακτήριζε όλα αυτά τα πράγματα που ήταν τότε διαθέσιμα για τις γυναίκες.  «Ως σχεδιάστρια είχα πάντα το όραμα να κάνω τους ανθρώπους να αισθάνονται άνετα με κάτι που θεωρούνταν ταμπού. "Όταν έχεις εξαρτήματα που φαίνονται ωραία, όχι σαν ένα μεγάλο παλιό rubbit, τα ερωτικά παιχνίδια γίνονται πιο ελκυστικά» λέει.

Αν και η Chang δεν έχει τίποτα εναντίον το κλασικών παιχνιδιών σιλικόνης, η εταιρία της δίνει προτεραιότητα στην αισθητική ως την απόλυτη απόλαυση. Το Vesper θυμίζει μία λεπτή σφαίρα και λειτουργεί αθόρυβα και διακριτικά: τα τρία επίπεδα έντασής του προορίζονται για διέγερση με τη δόνηση να παραμένει αθόρυβη. Η επιλογή του ανοξείδωτου χάλυβα έχει γίνει για υγειονομικούς λόγους, είτε το Vesper βρίσκεται στο λαιμό σου είτε οπουδήποτε αλλού: «Το πλένεις και είναι μία χαρά. Δεν μπορεί να φιλοξενήσει βακτήρια. Και φυσικά φορτίζει με USB» επισημαίνει η Chang και τονίζει ότι δεν υπάρχει σωστός τρόπος για να το χρησιμοποιήσεις: «Δεν είναι για όλους. Σε μερικές γυναίκες αρέσει επειδή μοιάζει με ένα ωραίο κολιέ, άλλες θα το φορέσουν ως σύμβολο χειραφέτησης, ενώ κάποιες άλλες απλά θα το κρατήσουν σπίτι ως δονητή».