Η Μυρτώ Κάζη προτείνει το αγαπημένο της Top 10: Δυνάμωσε την ένταση!

Αθεράπευρα ρομαντική και πάντααισιόδοξη, η Μυρτώ Κάζη δεν σταματά να μοιράζει θετική ενέργεια γύρω της. Φέτος, η σεζόν τη βρίσκει πιο δημιουργική και ευτυχισμένη από κάθε άλλη φορά, κι αυτό είναι κάτι που το μοιράζεται μέσα από τη μουσική της.
Η Μυρτώ Κάζη προτείνει το αγαπημένο της Top 10: Δυνάμωσε την ένταση! - Κεντρική Εικόνα



Φέτος η χρονιά ξεκίνησε για εμένα με πολλές αλλαγές. Αλλαγές σε όλα, παρόν, μέλλον, δουλειά, ραδιόφωνο, τηλεόραση. Όμως συνειδητοποίησα πως κάποια πράγματα παραμένουν σταθερά, όσα κι αν αλλάζουν γύρω τους. Η μουσική είναι ένα από αυτά. Το νέο μου ξεκίνημα στον Love Radio μού θύμισε όλα εκείνα τα λατρεμένα τραγούδια, που σε κάνουν να πατήσεις ένα μικρό pause στην καθημερινότητά σου και να σκεφτείς πως είσαι τυχερός που όλα πηγαίνουν καλά, πως έχεις δυο μέρες να πεις στον άνθρωπό σου ότι τον αγαπάς, πως πέρασαν τα γενέθλια της μαμάς σου αλλά εσύ σήμερα θες να της πάρεις λουλούδια και να της γράψεις μια κάρτα και πως ναι, οι φιλίες είναι κι αυτές κάτι σαν ερωτικές σχέσεις. Τρυφερό και αγαπησιάρικο λοιπόν το φετινό playlist, γιατί πιστεύω πως όσα κι αν αλλάζουν γύρω μας, το μόνο που μένει σταθερό είναι η αγάπη που δίνουμε και παίρνουμε από τους δικούς μας ανθρώπους. Ακόμα και με ένα βλέμμα, ένα άγγιγμα, μια αγκαλιά, ένα κλείσιμο ματιού...

 

Από τη Μυρτώ Κάζη

1. Nina Simone - Μy baby just cares for me   
Με ηρεμεί και από τις πρώτες νότες χαμογελάω ήδη. Χωρίς λόγο! 

 

2. Robbie Williams - Angels  
She breathes flesh to my bones, δεν μπορεί το έχεις νιώσει κι εσύ!

 

3. Lou Reed- Perfect Day
Μελαγχολικό αλλά γλυκά τρυφερό. Το ακούς ενώ ταξιδεύεις σε όσα σου έχουν λείψει και αποφασίζεις να τα επαναφέρεις στη ζωή σου. 

 

4.  Iggy Pop - The Passenger  
Χορεύω ήδη, λύνω τα μαλλιά μου, κλείνω μάτια και είμαι και πάλι 10 χρονών! Χωρίς άγχη, χωρίς σκέψεις, μόνο κέφι!

 

5. The Killers - Shot at the night
O πρώτος στίχος λέει "once in a life time", και ναι, συμβαίνει μια φορά στη ζωή σου. Αλλά όταν συμβεί πρέπει να είσαι εκεί, να το δεις και να το ζήσεις. Μέχρι το τέλος.

 

6. The Verve - Bittersweetsymphony 
Δεν πιστεύω στην πικρή διάσταση, αλλά επιμένω πως όταν εκείνη έρθει, η γλυκιά γεύση θα ακολουθήσει αμέσως μετά.

 

7. Oasis - Don't Look Back in Anger
Μου θυμίζει πάντα το μεταπτυχιακό μου στο Λονδίνο γιατί το άκουγα στο repeat στις ατελείωτες διαδρομές με το Tube. Το βάζω στα "κλασικά" χωρίς δεύτερη σκέψη.

 

8. James- Laid
You are like a disease without any cure! Ω ναι, κάπως έτσι είναι όταν παραδίνεσαι χωρίς όρια και κυρίως χωρίς όρους.

 

9. The Bangles - Eternal Flame 
Girl band, λατρεμένο τραγούδι,  "Ι watch you when you are sleeping", όταν συμβεί αυτό, ξέρεις... Είσαι στο σωστό κρεβάτι.

 

10. Μαριέττα Φαφούτη - All the dreams of our life

Το νέο κομμάτι της που έγραψε ειδικά για το Join Us και μου φτιάχνει το κέφι από την πρώτη νότα του! Είναι στο χέρι σου να βρίσκεις τη ρομαντική διάσταση των πραγμάτων. Και όταν τη βρεις, τότε είσαι ήρεμος, τότε αισθάνεσαι πως έχεις αποφορτιστεί από το άγχη σου, έχει φύγει η πίεση και είσαι στην προνομιακή θέση να απολαύσεις. Τη ζωή, μια φιλία, μια μεγάλη αγάπη, μια στιγμή! Join Us λοιπόν, σε μια άκρως ρομαντική χρονιά που μόλις ξεκινάει!
 

Τη Μυρτώ Κάζη μπορείς να την παρακολουθείς στην τηλεοπτική εκπομπή Join Us του ΣΚΑΪ, να την ακούς στη συχνότητα του Love Radio και να τη διαβάζεις στο Yes I Do.