Ραντεβού στη ‘Ρωξάνη’ για κρέπα

Στην κρεπερί της Ρωξάνης οι κρέπες μετατρέπονται σε γκουρμέ λιχουδιές και το μεταμεσονύκτιο 'βρώμικο' περιλαμβάνει γευστικούς συνδυασμούς που συναντάς κάλλιστα σε εστιατόρια.
Ραντεβού στη ‘Ρωξάνη’ για κρέπα



Μετά από 12 χρόνια λειτουργίας στα Χανιά, η ‘Ρωξάνη’ αποφάσισε να κάνει το βήμα για την Αθήνα, κάτι για το οποίο θα την ευγνωμονούσαν αργότερα οι απανταχού foodie της πόλης. Βλέπεις, η ‘Ρωξάνη’ θα σε ταΐσει γκουρμέ κρέπες όταν είσαι βιαστική για δουλειές στο κέντρο, αλλά θα γίνει και το βάλσαμό σου μετά από μία ‘δύσκολη’ νύχτα στα μπαρ της γύρω περιοχής.

Μάρω Παρασκευούδη

Η ‘Ρωξάνη’ επιμένει στην ποιότητα κι αυτό το καταλαβαίνεις με την πρώτη κιόλας δοκιμή. Ο χυλός βασίζεται σε δική της συνταγή και παρασκευάζεται από φρέσκα υλικά, ενώ τα υλικά που θα γεμίσουν με τη σειρά τους την κρέπα σου είναι ποιοτικά και προσεκτικά διαλεγμένα. Αυτό που ανεβάζει τον πήχη ακόμη πιο ψηλά (εκτός από τη λεπτή και καλοψημένη ζύμη) είναι οι ξεχωριστοί συνδυασμοί, οι οποίοι ανανεώνονται και εμπλουτίζονται συχνά, φροντίζοντας πάντα να δίνεται έμφαση στα παραδοσιακά κρητικά προϊόντα, όπως το απάκι και η μυζήθρα. Οι επιλογές για να δημιουργήσεις τη δική σου κρέπα (αλμυρή ή γλυκιά) είναι αρκετές για να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα.

Info

Ρωξάνη κρέπες επί ποδός

Πραξιτέλους 4, Αθήνα, 211 4037941

Delivery: 10.00-19.00