Πώς το χρήμα μπορεί να βλάψει την ερωτική σου ζωή

Πιθανότατα δεν ξέρεις ότι το πορτοφόλι σου μπορεί να έχει σχέση με τους οργασμούς σου...
Πώς το χρήμα μπορεί να βλάψει την ερωτική σου ζωή



Oι ερευνητές αποφάσισαν να ανακαλύψουν πώς το sex σχετίζεται με το χρήμα και βρήκαν μερικά στοιχεία που θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις είτε το ένα, είτε το άλλο. Και τα δυο... δύσκολο!

  • Το ίσο εισόδημα οδηγεί σε καλύτερο sex

Aν δυο σύντροφοι λαμβάνουν το ίδιο εισόδημα τότε το sex είναι αρκετά καλό.Το 51% των παντρεμένων χαρακτηρίζουν την σεξουαλική τους ζωή «πολύ καλή» ή «εξαιρετική» σύμφωνα με έρευνα του περιοδικού Money. Οι άντρες, σύμφωνα πάντα με το άρθρο, αποδίδουν ακόμη καλύτερα στο σεξ όταν η σύντροφος τους έχει το ίδιο εισόδημα με εκείνους, καθώς την θεωρούν το ίδιο δυναμική με εκείνους!

  • Τα οικονομικά προβλήματα «σκοτώνουν» τη λίμπιντο

Τίποτα δεν σκοτώνει τη διάθεση για σεξ, γρηγορότερα από τα οικονομικά προβλήματα. Αυτό έδειξε έρευνα του περιοδικού Money, καθώς η ερωτική ζωή των ζευγαριών που αντιμετώπιζαν οικονομικά θέματα είχε παρουσιάσει αισθητή μείωση. Το καλύτερο που προτείνουν οι ειδικοί είναι να αφήνει το ζευγάρι τα οικονομικά προβλήματα έξω από την κρεβατοκάμαρα του, κάτι εξαιρετικά δύσκολο…

  • Ένας μεγάλος μισθός κάνει καλύτερη τη σεξουαλική ζωή

Τα χρήματα δεν αγοράζουν τον έρωτα αλλά το sex (όχι με την χυδαία έννοια). Έρευνα που δημοσίευσε το International Journal of Manpower έδειξε πως οι άντρες που κάνουν σεξ τέσσερις φορές την εβδομάδα έπαιρναν μισθό μεγαλύτερο από τον κανονικό. Το γιατί συμβαίνει αυτό δεν έχει αποσαφηνιστεί αλλά φαίνεται πως το χρήμα είναι αφροδισιακό.

  • Τα λεφτά πρώτη σκέψη αντί του sex

Μάλλον ο τραπεζικός λογαριασμός είναι πιο δραστήριος από ότι οι άνθρωποι στο σεξ! Το 60% όσων πήραν μέρος στην έρευνα του Money, τόνισαν πως τσεκάρουν πιο συχνά τον τραπεζικό τους λογαριασμό από ότι tips για καλύτερο sex, οπότε κάπως έτσι υπάρχει η πτώση στην κρεβατοκάμαρα.

  • Το άγχος για τα χρήματα μπορεί να μειώσει στην όρεξη για sex

Πρόσφατη έρευνα έδειξε πως τα προβλήματα που σχετίζονται με τα λεφτά οδηγούν τη σκέψη μόνο σε αυτό τον τομέα, αφήνοντας παράλληλα στην άκρη την σεξουαλική ζωή. Αυτού του είδους το στρες μπορεί να οδηγήσει και σε χρόνιο πρόβλημα σχετικά με την σεξουαλική ζωή και έτσι να υπάρχουν δυο θέματα προς επίλυση.

  • Μετά το sex οι γυναίκες ξοδεύουν πολλά λεφτά

Όσο περίεργο και αν φαίνεται, έρευνα έδειξε πως όταν μια γυναίκα αγγίζει το μποξεράκι ενός άντρα μετά ξοδεύει χρήματα σε ψώνια! Το γιατί δεν έχει εξηγηθεί από τους επιστήμονες, ωστόσο εικάζεται πως μετά την σεξουαλική πράξη μια γυναίκα θέλει να νιώθει όμορφη και να διατηρήσει την σεξουαλική της ζωή ενεργητική.