Ώρα για μεζεδάκι! Πώς θα φτιάξεις γεμιστές πιπεριές

Ώρα για μεζεδάκι! Πώς θα φτιάξεις γεμιστές πιπεριές



Πανεύκολο ορεκτικό για όλες τις ώρες και για κάθε περίσταση. Τη βρήκα σερφάροντας στο Ίντερνετ και τη μοιράζομαι μαζί σας.

 

Υλικά (για 6 μερίδες)

  • 120 γραμμάρια τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1/2 φλιτζάνι τριμμένο τσένταρ
  • 6 μεγάλες πράσινες μακρόστενες πιπεριές (jalapenos) κομμένες στα δύο
  • Αλάτι, Πιπέρι

 

Εκτέλεση

  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου. Σε ένα μικρό μπολ αναμειγνύουμε τα δύο τυριά, το τυρί κρέμα και το τσένταρ. Αλατοπιπερώνουμε το μείγμα.
  2. Με ένα μικρό πιρούνι γεμίζουμε κάθε μισό της πιπεριάς με μια κουταλιά της σούπας από το μείγμα.
  3. Τοποθετούμε τις πιπεριές σε μια σχάρα ψησίματος στην οποία έχουμε στρώσει λαδόκολλα και ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν για περίπου 10 λεπτά, περιστρέφοντας τη σχάρα για να ψηθεί ομοιόμορφα. 

Θερμίδες: 197/ μερίδα