Χριστούγεννα, ζεστή σοκολάτα, κουβερτούλα και ταινία πάνω από το Knightsbridge

Το ξενοδοχείο Berkeley στο Λονδίνο στήνει ένα σκηνικό που μοιάζει να βγήκε από χριστουγεννιάτικη ταινία. Μόνο που η πρωταγωνίστρια μπορείς να είσαι εσύ.
Χριστούγεννα, ζεστή σοκολάτα, κουβερτούλα και ταινία πάνω από το Knightsbridge



Έχουμε κάθε λόγο να ονειρευόμαστε ένα ταξίδι στο Λονδίνο όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα. Σαν να μην έφταναν λοιπόν τα ψώνια, το τσάι με shortbreads, το τέλειο κινέζικο, τα ποτά στο Soho και οι θεατρικές παραστάσεις που θέλουμε να δούμε, το ξενοδοχείο Berkeley, που ανήκει στο Maybourne Hotel Group, στήνει ένα ειδυλλιακό χειμωνιάτικο σκηνικό για σινεμά.

Μάρω Παρασκευούδη

Το roof top του The Berkeley’s Health Club & Spa μεταμορφώθηκε σε ένα πευκόφυτο δάσος – σινεμά όπου προβάλλονται κλασικές χειμωνιάτικες ταινίες. Την απόλυτα ρουστίκ ατμόσφαιρα συμπληρώνουν τρία ξύλινα σαλέ, χωρητικότητας δύο ατόμων,  ενώ ειδικές λάμπες ζεσταίνουν τον χώρο. Και κάπως έτσι βρίσκεσαι να παρακολουθείς ρετρό ταινίες, τυλιγμένη με κουβέρτα Moncler, πίνοντας ζεστή σοκολάτα και απολαμβάνοντας τη φημισμένη κρεατόπιτα του ξενοδοχείου, πάνω από το πολύβουο Knightsbridge και με θέα το Hyde Park. Το ξενοδοχείο έχει φροντίσει να διατηρήσει την ιδιωτικότητα σε αυτό του το εγχείρημα, γι’ αυτό και οι θέσεις του σινεμά δεν ξεπερνούν τις έξι.

Αν, λοιπόν, έχεις σκοπό να επισκεφτείς το Λονδίνο μεταξύ 24 Νοεμβρίου και 2 Ιανουαρίου 2015 και θέλεις να ζήσεις την εμπειρία του The Berkeley’s Winter Cinema δεν έχεις παρά να κάνεις την κράτησή σου στο 0207 201 1699. Το πακέτο κοστίζει 55 λίρες/άτομο και περιλαμβάνει είσοδο στο σινεμά, άφθονη ποσότητα ζεστής σοκολάτας και σπιτικές κρεατόπιτες. Στο πακέτο των 70 λιρών πρόσθεσε ένα ποτήρι σαμπάνιας και καναπέ.