Πέθανε η μητέρα της Jennifer Anistοn λίγο αφότου ξεκίνησαν να μιλάνε!

Τι δήλωσε για την απώλειά της
Πέθανε η μητέρα της Jennifer Anistοn λίγο αφότου ξεκίνησαν να μιλάνε!



Σε ηλικία 79 ετών "έφυγε" από τη ζωή η μητέρα της Jennifer Aniston,  Nancy Dow μετά από πολλά προβλήματα υγείας που την ταλαιπωρούσαν εδώ και χρόνια. Η Jennifer Anniston είχε μια περίπλοκη σχέση μαζί της γιατί όπως είχε δηλώσει και η ίδια "ήταν συνεχώς επικριτική μαζί μου επειδή δεν είμαι όπως εκείνη". Πηγές αναφέρουν ότι η τελευταία φορά που την είδε ήταν μέρες πριν πεθάνει στις 12 Μαϊου. Πριν από αυτό είχε να την επισκεφτεί 5 ολόκληρα χρόνια.

Η Dow μάλιστα το 1999 δημοσίευσε ένα βιβλίο που στην ουσία περιέγραφε τη σχέτη με την Jen με τον τίτλο "From Mother and Daughter to Friends: A Memoir"

Μητέρα και κόρη έσπασαν τη χρόνια σιωπής τους μετά από διαζύγιο μεγατόνων της Aniston από Brad Pitt το 2005.
Τότε η σταρ από τα φιλαράκια είχε δηλώσει σε εμφάνισή της στο "Good Morning America": "Είναι τρελό αυτό, ξέρετε, η ζωή σας να γυρίσει ανάποδα. Κάνουμε βήματα μωρού κι αυτό είναι καλό".

Ωστόσο, η σχέση τους δεν συνήλθε ποτέ από την πικρία του παρελθόντος και είχαν ελάχιστη επαφή μεταξύ τους μέχρι το 2011, όταν η Dow υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο στο Λος Άντζελες.


Η Aniston ποτέ δεν το ξεπέρασε τόσο, ώστε να καλέσει τη μητέρα της τον Αύγουστο του  2015 στο γάμο της με τον ηθοποιό Justin Theroux.

Μετά το δυσάρεστο περιστατικό η σταρ δήλωσε: "Με μεγάλη θλίψη  ο αδελφός μου ο John και εγώ ανακοινώνουμε την είδηση του θανάτου της μητέρας μας Nancy Dow.
Ήταν 79 ετών και έφυγε περιτριγυρισμένη περιβάλλεται από την οικογένεια και τους φίλους της μετά από  μια μακρά ασθένεια. Ζητάμε  η ιδιωτική ζωή της οικογένειάς μας να γίνει σεβαστή για να θρηνήσουμε την απώλειά μας".

Διάβασε και εδώ για την Jennifer Aniston: Δενμιλάει με τη μητέρα της γιατί τη θεωρούσε άσχημη