Luigi Tarini: Ο ιταλός καλλιτέχνης που πειράζει κλασικά έργα τέχνης με μια essence... Hollywood

Πως θα σου φαινόταν αν η Μόνα Λίζα είχε κάτι από Marilyn και η Frida Kahlo κάτι από Joan Crawford;
Luigi Tarini: Ο ιταλός καλλιτέχνης που πειράζει κλασικά έργα τέχνης με μια essence... Hollywood



Έχει ασχοληθεί μαζί του από το περιοδικό Time και το Buzzfeed, μέχρι το GQ και η Huffington Post. Ο ιταλός καλλιτέχνης, με έδρα του την Κρακοβία, Luigi Tarini, είχε μόνο μια παραξενιά: να τοποθετεί πρόσωπα και αντικείμενα, εκεί που "δεν τα σπέρνουν". Μόνο που το έκανε τόσο καλά, που κάποιοι του έβαλαν την ιδέα να πουλάει τις "αλχημείες" του σε παράξενους τύπους σαν κι αυτόν. Κι όντως βρέθηκαν κάποιοι που τον αγόρασαν. Κι αυτοί οι κάποιοι, το είπαν σε άλλους και οι άλλοι σε τρίτους και τελικά ο ανήσυχος Luigi, κατέληξε να ζει από αυτό.

Ίσως έχεις ξαναπέσει πάνω του, τότε που είχε τη φαεινή ιδέα να τοποθετήσει ισχυρά πρόσωπα της πολιτικής σε αφίσες γνωστών ταινιών. Μήπως θυμάσαι την Merkel ως Amelie ή τον Obama ως Driss;

Τελοσπάντων. Αφού έκανε ένα γερό buzz με αυτή την ιδέα, ο δαιμόνιος Ιταλός άφησε στην άκρη τους σινεφίλ fans του και αποφάσισε να ασχοληθεί με τους φιλότεχνους. Έτσι, "πείραξε" τεχνηέντως κλασικούς πίνακες, δίνοναντας μια χολιγουντιανή πινελιά. Κι όπως φαίνεται τα κατάφερε, με εξαιρετικά μάλιστα (και όχι ιδιαιτέρως ακριβά) αποτελέσματα.

Η Frida Kahlo παρέα με την Joan Crawford

Η Grace Kelly τόσο ταιριαστή με το "Κορίτσι με το Μαργαριταρένιο Σκουλαρίκι" του Vermeer

Αν θες να αγοράσεις τη δουλειά του, κάνε κλικ εδώ.  

Δες εδώ όσα δεν ήξερες για όλα τα αγαπημένα σου style icons (ανάμεσα σε αυτά και ένα μυστικό της Grace Kelly).