Βάσια Τζοτζοπούλου: Βridal collection 2016, για νύφες με “fragile” θηλυκότητα

Την σχεδιάστρια Βάσια Τζοτζοπούλου την γνωρίσαμε πριν από λίγο καιρό στο Yes I do μέσα από μια υπέροχη συνέντευξη που μας παραχώρησε για το 4ο τεύχος του Yes I do. Την αγαπήσαμε γιατί τα νυφικά της είναι τόσο κοντά στην αισθητική μας. Αποπνέουν ρομαντισμό και κομψότητα, ενώ η ποιότητα των υφασμάτων σε ταξιδεύουν σε μια άλλη εποχή κάνοντάς σε πρωταγωνίστρια αυτής. Μόλις μας ήρθαν οι φωτογραφίες για την καινούργια της bridal collection για το 2016 φυσικά δεν μπορέσαμε να κρύψουμε τον ενθουσιασμό μας για τα νέα σχέδια!
Βάσια Τζοτζοπούλου: Βridal collection 2016, για νύφες με “fragile” θηλυκότητα



Καθαρές γραμμές, luxury υφάσματα που αγαπούν το γυναικείο σώμα. Μεταξωτά τούλια, γαλλικές δαντέλες, χειροποίητες τρέσες – δεμένα αριστοτεχνικά -δημιουργούν γυναικείες φιγούρες που αποπνέουν έναν αιθέριο δυναμισμό είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά της νέας συλλογής νυφικών της ραμμένα από τους καλύτερους επαγγελματίες στο Μιλάνο και την Αθήνα.
Όπως και η ίδια μας εκμυστηρεύτηκε,“ Όταν γυρίζω από τους δειγματισμούς και περιμένω να έρθουν τα υφάσματα από το εξωτερικό, κάνω σαν μικρό παιδί . Τα περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία. Όταν έρθουν, τα ανοίγω με τέτοιο ενθουσιασμό σαν να ανοίγω τα δώρα μου. Είμαι σίγουρη ότι για να κάνεις σωστά αυτή τη δουλειά , πρέπει να αγαπάς τα υφάσματα. Εμένα αρχικά αυτά με καθοδηγούν, παίζω μαζί τους, εμπνέομαι από αυτά”.

Ενώ για το πώς αντιμετωπίζει η ίδια τις νύφες λέει χαρακτηριστικά, “Εμπνέομαι από κάθε νύφη ξεχωριστά. Προσεγγίζω τα ρούχα ως ηθοποιός. Κάθε γυναίκα για μένα είναι η ηρωίδα ενός έργου. Ανάλογα με το έργο που πρωταγωνιστεί δημιουργώ το φόρεμα ή το νυφικό της. Αυτή τη μαγική επιρροή που έχει το κοστούμι σε έναν ηθοποιό μεταφέροντας τον σε μια άλλη διάσταση στον άνθρωπο που υποδύεται, θέλω να έχουν και τα ρούχα μου και τα νυφικά στις γυναίκες που τα φορούν. Να τις κάνουν να νοιώθουν όμορφες, μοναδικές, με αυτοπεποίθηση!” 

Διάβασε περισσότερα για τη Βάσια και τις bridal collection της  εδώ

Διεύθυνση: Ξάνθου 5, Κολωνάκι

Τηλέφωνο: 210 7254765

Website: http://vasiatzotzopoulou.com

Facebook: passionalley

Email: info@passionalley.com

Απολαύστε την photo gallery με τη νέα συλλογή νυφικών της Βάσιας....