Ενας αγώνας γεμάτος ελπίδα!

Χθες το πρωί ξύπνησα με τρομερή ενέργεια, φόρεσα τα αθλητικά μου και έδωσα ραντεβού με τις φίλες μου στις 10.00 στο Ζάππειο. Το κέντρο της Αθήνας είχε γίνει κανονικότατα ροζ! Ροζ μπαλόνια, ροζ περίπτερα, ροζ κορδέλες, ροζ μπλουζάκια και αθλητικά.. ροζ διάθεση! Υπήρχε τόσος κόσμος που για ένα δευτερόλεπτο ένιωθα λες και είμαι στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας!
Ενας αγώνας γεμάτος ελπίδα!



Χθες το πρωί  ξύπνησα με τρομερή ενέργεια, φόρεσα τα αθλητικά μου και έδωσα ραντεβού με τις φίλες μου στις 10.00 στο Ζάππειο. Το κέντρο της Αθήνας είχε γίνει κανονικότατα ροζ! Ροζ μπαλόνια, ροζ περίπτερα, ροζ κορδέλες, ροζ μπλουζάκια και αθλητικά.. ροζ διάθεση! Υπήρχε τόσος κόσμος που για ένα δευτερόλεπτο ένιωθα λες και είμαι στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας!

 Στις 11:00 , 20,000 άνθρωποι έκαναν εκκίνηση στο Ζάππειο στο Greece Race For The Cure, άλλοι για τη μαμά τους, άλλοι για μία φίλη ή για την αδερφή τους, άλλοι για τη γυναίκα τους.. ο σκοπός όμως ήταν ίδιος.. συμμετ(ρ)έχουμε στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Ενωθήκαμε για να στείλουμε σε κάθε σπίτι το μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας και κυρίως.. να ευαισθητοποιήσουμε όλες τις γυναίκες σχετικά με την πρόληψη για τον καρκίνο του μαστού.

Είναι η 7η χρονιά που ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “Άλμα Ζωής” διοργάνωσε το Greek Race for a Run Tour μαζί με τα δημητριακά Fitness.

Τρέχοντας τα 5 χλμ. σκεφτόμουν πόσο προκατειλημμένη είμαι με ασήμαντα πράγματα και πόσο άδικο είναι που ώρες-ώρες θεωρώ την υγεία μου δεδομένη. «Τρέχω για τη Νάντια» «Τρέχω για την αδερφή μου» «Τρεχω για την γυναίκα μου».. ήταν λίγα από τα ταμπελάκια που έβλεπα κολλημένα στα μπλουζάκια των δρομέων. Όλοι είχαν κάποια ιστορία να πουν και ένα δικό τους μήνυμα ελπίδας να δώσουν. Ένιωσα τόσο τυχερή που μπρούσα να είμαι εκεί και να τρέχω (και ήδη από χθες έχω τσεκάρει το στήθος μου 3 φορές)!  

Ο Οκτώβριος όπως γνωρίζετε είναι ο μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού. Δώστε λίγη περισσότερη σημασία .. Τσεκάρετε το κινητό σας πάνω από 100 φορές την ήμερα.. πότε όπως ήταν η τελευταία φορά που τσεκάρετε το στήθος σας; Κάντε αυτόν τον ένα έλεγχο που μπορεί να σώσει τη ζωή σας!

Φυσικά δίνουμε όλοι ραντεβού για του χρόνου.. Η υγεία μας είναι το παν μην το ξεχνάτε.. καλή εβδομάδα σε όλους!