Φθινοπώριασε και είσαι single; Καλύτερα (άκου με που σου λέω)...

H μοναξιά μετά το καλοκαίρι δεν είναι απαραίτητα κακή. Ίσα-ίσα που ο ελεύθερος χρόνος προσφέρεται για πολλά...
Φθινοπώριασε και είσαι single; Καλύτερα (άκου με που σου λέω)...



Η μελαγχολία του φθινοπώρου μετά την επιστροφή από τις καλοκαιρινές διακοπές βρίσκεται προ των πυλών, αλλά μήπως τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά; Ειδικά αν είσαι μόνη, μπορεί να είναι και πολύ καλύτερα από όσο φαντάζεσαι. O ελεύθερος χρόνος σου  μπορεί να αποδειχθεί ευεργετικός μιας και θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις πράγματα τα οποία αν ήσουν σε σχέση δεν θα μπορούσες να κάνεις. Οπότε χαλάρωσε και απόλαυσε το φθινόπωρο σου, μακριά από αντρικές συνήθειες και σχεδιασμένο όπως θέλεις εσύ! Τα οφέλη είναι πολλά...

-Ξεκινάει η ποδοσφαιρική σεζόν.

Αυτό είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα όλων των γυναικών. Το ξεκίνημα της ποδοσφαιρικής σεζόν σημαίνει πως οι άντρες περνούν σε μια νέα διάσταση η οποία κινείται γύρω από την αγαπημένη τους ομάδα και τα Σαββατοκύριακα αποκτούν για εκείνους χρώμα… Οπότε γιατί να εξαρτάσαι από το πότε παίζει η ομάδα του κι αν κέρδισε ή έχασε;

-Γλυτώνεις το ξύρισμα.

Μόλις ξεκινούν τα πρώτα κρύα το καθημερινό ξύρισμα των ποδιών είναι επίπονο. Οπότε, αφού δεν υπάρχει σύντροφος στη ζωή σου γιατί να αγχωθείς για το αν είσαι αξύριστη; Γλυτώνεις και τους ερεθισμούς.

-Ελεύθερος χρόνος για χόμπι.

Μπορεί το φθινόπωρο να είναι για κάποιους μελαγχολικό αλλά αυτό δεν ισχύει. Μπορείς να κάνεις αρκετές δραστηριότητες που δεν μπορούσες άλλες εποχές, όπως το τρέξιμο εκτός γυμναστηρίου. Ο καιρός είναι ιδανικός, ενώ οι σκηνές με τα φύλλα των δέντρων να πέφτουν μπορούν να σου προσφέρουν αρκετά highlights!

-Οι πιο ωραίες εκδρομές.

Το φθινόπωρο είναι η ιδανική εποχή για κοντινές αποδράσεις με τις φίλες σου. Ο καιρός δεν είναι ούτε αρκετά κρύος, ούτε αρκετά ζεστός, ο κόσμος δεν εισρέει μαζικά σε τουριστικά μέρη πλέον, οπότε εσύ και οι φίλες σου έχετε τη δυνατότητα να πάτε όπου θέλετε και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας με ηρεμία και χαλάρωση.

-Αποτοξίνωση από το καλοκαίρι.

Το καλοκαίρι έμεινε πίσω και μαζί κάποια γνωριμία. Γιατί τότε να τρέξεις να κάνεις σχέση μέσα στο φθινόπωρο; Μείνε μόνη, απόλαυσε τις ομορφιές της εποχής και κάνε τη δική σου ερωτική αποτοξίνωση. Πού ξέρεις; Ίσως έτσι ερωτευτείς και πιο ολοκληρωτικά.