Φτιάξτε ένα παραμυθένιο παιδικό δωμάτιο στη σοφίτα

Πάρτε μία γεύση από το «θαύμα» που δημιούργησε η εταιρία Life.Style σε μία βρετανική σοφίτα για ένα ζευγάρι ηλικιωμένων που ήθελε να φιλοξενήσει εκείτα εγγόνια τους αλλά και άλλους καλεσμένους.
Φτιάξτε ένα παραμυθένιο παιδικό δωμάτιο στη σοφίτα



Θέλετε να μετατρέψετε τη σοφίτα του σπιτιού σας στο ομορφότερο παιδικό δωμάτιο; Πάρτε μία γεύση από το «θαύμα» που δημιούργησε η εταιρία Life.Style σε μία βρετανική σοφίτα για ένα ζευγάρι ηλικιωμένων που ήθελε να φιλοξενήσει εκεί τα εγγόνια τους αλλά και άλλους καλεσμένους.


Το ζητούμενο για τους διακοσμητές ήταν να δημιουργήσουν έναν χώρο που θα χωράει αρκετά κρεβάτια για τα παιδιά και τους φίλους τους. Για το λόγο αυτό τοποθετήθηκαν κρεβάτια-καναπέδες γύρω-γύρω με σκοπό να εξοικονομείται χώρος.


Πέρα από τον ύπνο, όμως, τα παιδιά χρειάζονταν και χώρους για να αποθηκεύουν τα πράγματα και τα παιχνίδια τους. Οι ειδικοί είπαν σχετικά: «Είναι λίγο δύσκολο αυτό λόγω του ταβανιού που δεν είναι επίπεδο». Για να δημιουργήσουν το χώρο δημιούργησαν έναν χτιστό αποθηκευτικό χώρο στο παράθυρο ο οποίος παρέχει έναν αρκετά μεγάλο χώρο για αποθήκευση και σωστή οργάνωση.
 

Συνεχίστε στο www.spirossoulis.com - the home issue για να βρείτε όλα όσα αφορούν το σπίτι, τη διακόσμηση και την αρχιτεκτονική.