11 beauty οrganization tips που θα σε σώσουν

Πάλι ψάχνεις το κραγιόν σου και δεν θυμάσαι που ακούμπησες τη μάσκαρα;
11 beauty οrganization tips που θα σε σώσουν



Έχεις εμμονή με τα καλλυντικά. Έχεις όλες τις αποχρώσεις κραγιόν. Σκούρα, ανοιχτά, κρεμώδη, ματ. Οι σκιές σου είναι άπειρες, τα lip liners είναι περισσότερα από τα μολύβια σου και τα μανό σου είναι διασκορπισμένα από εδώ και από εκεί γιατί δεν έχεις χώρο. Επικρατεί ένα χάος γενικά με αποτέλεσμα να χάνεις πράγματα και όταν τα χρειάζεσαι να μην τα έχεις. Δεν υπάρχει πιο σπαστικό πράγμα.

Μήπως να οργανώσεις λίγο το χώρο σου; Να βάλεις μια τάξη; Έτσι άλλωστε θα μπορείς να βάφεσαι και πιο γρήγορα γιατί θα τα έχεις όλα μπροστά σου. Επίσης θα σου είναι και πιο εύκολο να πειραματιστείς και λίγο με τα προϊόντα που έχεις.

Η Jamie Paige είναι μια διάσημη youtuber που δίνει beauty συμβουλές και έχει πάρα πολλούς followers. Μια ημέρα που χάζευα στο internet την ανακάλυψα τυχαία και βρήκα αυτό το βίντεο το οποίο μου είναι πολύ χρήσιμο. Και μάλλον είναι και σε σένα. 

Είναι περίπου 21 λεπτά, αλλά θα σου δείξει ακριβώς τα tips που χρειάζεσαι προκειμένου να ξεχωρίσεις κραγιόν-μανό-μάσκαρα-ρουζ-makeup-lip liner.

Θα χρειαστείς φλιτζάνια, παλιές μολυβοθήκες, κουτιά σε ότι μέγεθος σε βολεύει.  

Kάνε τέλεια απολέπιση προσώπου με 4 hοmemade scrubs