Taylor Swift: Όταν ξεπέρασε (ερμηνευτικά) την Adele

Η απόδειξη σε ένα video.
Taylor Swift: Όταν ξεπέρασε (ερμηνευτικά) την Adele



Kι εκεί που θυμηθήκαμε ξανά τι σημαίνει συνταρακτική ερμηνεία ακούγοντας το τραγούδι "Hello" της Adele, "πέσαμε" πάνω σε ένα video της Taylor Swift (που δεν την είχαμε και σε πολλή εκτίμηση μέχρι πρότινος, η αλήθεια είναι) και αλλάξαμε κοσμοθεωρία.

Αυτό που είχαμε συνηθίσει ήταν να βλέπουμε την μικρή αμερικανιδούλα να χορεύει και να τραγουδάει επί σκηνής επιδεικνύοντας τα καλλίγραμμα πόδια και τους breath- taking κοιλιακούς της. Όταν όμως την είδαμε καθισμένη στο πιάνο της να προλογίζει το τραγούδι "Οut of the Woods", το οποίο στη συνέχεια ερμήνευσε, μείναμε με το στόμα ανοιχτό.

Ακολούθησαν πολλές επαναλήψεις και ακόμα περισσότερα pause. Η Taylor πριν ξεκινήσει την ερμηνεία της, εξήγησε ότι το συγκεκριμένο τραγούδι γράφτηκε για μια σχέση που είχε στο παρελθόν, από την οποία το βασικό συναίσθημα που μπορούσε να ανασύρει ήταν η "αγωνία". "Ένιωθα πολύ εύθραυστη και ήμουν μόνιμα με το άγχος ποιος θα είναι ο επόμενος ρόλος που πρέπει να υποδυθώ ή πότε θα ξημερώσει εκείνη η ημέρα που όλο αυτό θα έχει τελειώσει. Δεν σήμαινε ότι δεν είχε την αξία της ή ότι δεν ήταν συναρπαστική εμπειρία, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι δύσκολο να είσαι σε μια τέτοια σχέση".

Άκου:

 

 

Και σύγκρινε:

 Δες εδώ τα αγαπημένα μας τραγούδια από τον Lou Reed.