Fake orgasm: Γιατί οι γυναίκες προσποιούνται;(video)

Το αιώνιο ερώτημα των αντρών έχει απάντηση(;)
Fake orgasm: Γιατί οι γυναίκες προσποιούνται;(video)



Τι και αν δεν το παραδέχεσαι(εγώ ξέρω)σίγουρα πως μια φορά τουλάχιστον έχεις προσποιηθεί ότι έχεις φτάσει σε οργασμό! Δεν έχει σημασία πόσο kinky είναι η σεξουαλική σου ζωή και πόσο open-minded είσαι σε νέες στάσεις ή πόσο συχνά θέλεις να κάνεις sex, η προσποίηση οργασμού είναι ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός στην ερωτική ζωή κάθε γυναίκας!

Για εμάς μπορεί να είναι ένα γεγονός, για τους άντρες όμως αποτελεί ένα αναπάντητο, αιώνιο ερώτημα που δεν είναι και σίγουροι τελικά αν θέλουν να απαντηθεί.
Πόσες φορές άραγε δεν έχουν βρεθεί σε δίλλημα, όταν έρχεται η στιγμή που η κοπέλα τους έρχεται σε οργασμό και κάνει σαν porn star, αν είναι αλήθεια ή αν προσποιείται!

Βέβαια εκεί έξω υπάρχουν κοπέλες που όταν έρχεται αυτή η στιγμή προσποίησης, θα έπρεπε να είχαν πάρει Oscar για την ερμηνεία τους. Oπότε το να αναγνωρίσεις κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο!

Το παρακάτω video ίσως σε βοηθήσει λίγο να καταλάβεις πότε μια γυναίκα προσποιείται έτσι ώστε να αναγνωρίσεις τα σημάδια και γιατί όχι να ανακαλύψεις και γιατί μπαίνει στην διαδικασία αυτή ~> Βαριέται; Φταίει ο σύντροφός της; Θέλει να ανεβάσει ψυχολογικά τον άντρα;

Παρακολούθησέ το με προσοχή και ίσως μπορέσεις να αποκωδικοποιήσεις τα σημάδια στο πρόσωπό της! Γιατί ένας μορφασμός κατά τη διάρκεια του sex είναι χίλιες υποθέσεις!

 

Αυτές οι 10 σεξουαλικές στάσεις θα σας ανάψουν στο πι και φι και ίσως χρειαστεί να μην προσποιηθείς!