Τραγούδια που θα σε ξεσηκώσουν στο λεπτό! Μουσικά vibes παντού!

Έτσι θα έχεις μια ημέρα γεμάτη θετική ενέργεια!
Τραγούδια που θα σε ξεσηκώσουν στο λεπτό! Μουσικά vibes παντού!



H μουσική είναι το πιο δραστικό μέσο για να σου απογειώσει τη διάθεση στο λεπτό! Όποτε λοιπόν για κάποιο λόγο είσαι down το καλύτερο πράγμα που έχεις να κάνεις είναι να ακούσεις uplift τραγούδια για να αλλάξεις το mood σου θετικά.

1. House party by 30H!3
Tην επόμενη φορά που θα έχεις να πας σε party ή σε έχουν καλέσει φίλοι σου σε κάποιο event ή σε κάποια έξοδο τότε άκου αυτό το τραγούδι. Θα σου μεταδώσει την ενέργεια που χρειάζεσαι!

2. Party starter by Will Smith
Άλλο ένα τραγούδι για να ακούσεις πριν πας σε ένα party. Ο Will Smith δεν είναι απλά απίθανος ηθοποιός αλλά και τραγουδιστής. Είναι ικανός να σε ανεβάσει όσο down και αν νιώθεις. Προετοίμασε τον εαυτό σου για μια ξέφρενη βραδιά!

3. "Sure Fire Winners" -- Adam Lambert
Tο ιδανικό τραγούδι που μπορείς να ακούσεις όταν πας στο γυμναστήριο. Όταν νιώθεις ότι δεν μπορείς να τρέξεις ή να κάνεις τη προπόνησή σου το τραγούδι αυτό σου δίνει το κίνητρο που χρειάζεσαι.

4. Hot Chelle Rae - I Like It Like That ft. New Boyz
Αυτό είναι ένα μικρό και sweet κομμάτι. Θα σου αναπτερώσει τη διάθεση στο λεπτό ότι και αν σου συμβαίνει. Όπως και αν νιώθεις, ο τραγουδιστής στο συγκεκριμένο video clip είναι παράδειγμα προς μίμηση γιατί σου μεταδίδει το αίσθημα πως πρέπει να βρεις τη δική σου ευτυχία μόνη σου!

6 τραγούδια παρωδίες που θα σου φτιάξουν αμέσως τη διάθεση!

Photo by averie woodard on Unsplash