6 τραγούδια παρωδίες που θα σου φτιάξουν αμέσως τη διάθεση

Ξεκίνα θετικά την ημέρα σου!
6 τραγούδια παρωδίες που θα σου φτιάξουν αμέσως τη διάθεση



Αναμφίβολα οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών είναι πρωτοφανείς, δυσάρεστες και απρόβλεπτες. Όμως δεν πρέπει να έχεις πεσμένο ηθικό. Πρέπει να ξεκινάς την ημέρα σου με αισιοδοξία και θετική διάθεση!

Τα παρακάτω τραγούδια παρωδίες σίγουρα θα σε κάνουν να γελάσεις και να την δεις αλλιώς! Ξεκίνα την ημέρα σου διαφορετικά σήμερα!

1. Single ladies
Φυσικά  το πρωτότυπο με τη Beyonce είναι χωρίς αμφιβολία τέλειο σε όλα τα επίπεδα αλλά "κοντράρεται" πολύ με το παρακάτω των "The Dan Band". Αυτοί οι 3 τύποι ξέρουν κάθε χορευτικό βήμα! 

2. Let it go
Η παρωδία αυτή από τους Mylifesuckers έχει γίνει viral στο internet! Αν έχεις μικρά ή μεγάλα παιδιά θα "πιάσεις" το μήνυμα! Αν είσαι μαμά και νιώθεις μόνη στο mommyverse τότε παίξε το video!

3. Perform this way
Όταν μιλάμε για τραγούδια παρωδίες δε γίνεται να μην αναφερθεί το όνομα Weird Al! Ο τύπος είναι φοβερός! Παίρνει ένα τραγούδι και το μεταμορφώνει πλήρως! Πάρε μια γεύση!

4. Royals
Αν είσαι down τότε άκου την  Kristen Brancaccio στην παρακάτω παρωδία για να σου φτιάξει το mood στο λεπτό!

5. Love is an open door
O Sam και η Nia θυμίζουν ήρωες της Disney! Όλες αυτές οι χειρονομίες και οι εκφράσεις που παίρνουν είναι πολύ αστείες.

6. Hip hop twerk-4K
Το παρακάτω video διακωμωδεί δυο πράγματα: το χορό και τo Star wars! Eκτός του ότι θα γελάσεις με τον τρόπο που κινούνται αλλά και με την όλη φάση που έχουν φτιάξει, θα σου δημιουργήσουν την επιθυμία να θέλεις να χορέψεις!

Η γιαγιά μου μιλάει σε αργκό!OMG, ΟΚ! CU L8R! (video)