Walter, We Need a Drink ή Πώς θα φτιάξεις το τέλειο μαρτίνι

Ο Walter Green, καλλιτεχνικός διευθυντής του περιοδικού, μετατρέπεται από αθώος συνάδελφος σε bartender, και μας πείθει ότι χρειαζόμαστε ένα ποτό στον χώρο εργασίας μας.
Walter, We Need a Drink ή Πώς θα φτιάξεις το τέλειο μαρτίνι



Η ομάδα του Lucky Peach, του πιο indie περιοδικού γεύσης στον κόσμο, ξαναχτυπά, κι αυτή τη φορά μας μαθαίνει να φτιάχνουμε το τέλειο μαρτίνι. Ο Walter Green, καλλιτεχνικός διευθυντής του περιοδικού, μετατρέπεται από αθώος συνάδελφος σε bartender, και μας πείθει ότι χρειαζόμαστε ένα ποτό στον χώρο εργασίας μας.

Το βίντεο, το οποίο έγραψε και σκηνοθέτησε ο Chris Ying, αρχισυντάκτης της έντυπης έκδοσης του Lucky Peach, δείχνει το ταξίδι του Walter κατά μήκος του Σαν Φρανσίσκο προκειμένου να μάθει πώς φτιάχνεται το τέλειο μαρτίνι. Και από ότι φαίνεται στο τέλος τα καταφέρνει.

Ένα καθημερινό (αλλά βαρετό) διάλειμμα για φαγητό στο γραφείο γίνεται η αφορμή για την ομάδα να αναζητήσει ένα ποτό. Ο ‘διευθυντής’, Chris Ying, αναθέτει στον Walter να φτιάξει μαρτίνι για όλους. Μετά όμως από την παταγώδη αποτυχία του καλλιτεχνικού διευθυντή, ο Ying τον στέλνει να μάθει πώς φτιάχνεται σωστά το μαρτίνι.

Για το τέλειο μαρτίνι θα χρειαστείς: 60 ml gin, 30 ml βερμούτ dry, Πάγο

Ρίχνεις το τζιν σε ένα μεγάλο ποτήρι, μετά το βερμούτ και τέλος τον πάγο. Ανακατεύεις καλά. Δοκιμάζεις. Σουρώνεις σε ένα ποτήρι για μαρτίνι. Προσθέτεις ένα twist λεμονιού και απολαμβάνεις. Cheers!