Δημήτρης Σκαρμούτσος στο JoinUs: Δεν μιλάμε με τον Σταύρο Θεοδωράκη

Ήξερες ότι συνεργάζεται με τον Μάρκο Σεφερλή;
Δημήτρης Σκαρμούτσος στο JoinUs: Δεν μιλάμε με τον Σταύρο Θεοδωράκη



Τον Δημήτρη Σκαρμούτσο φιλοξένησε αυτό το Σάββατο ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στην εκπομπή JoinUs του ΣΚΑΙ.

Δες τι είπε...

Για τα τατουάζ που έκανε μόδα: 

Το πρώτο μου τατουάζ το έκανα στα 16 στην Ολλανδία επειδή μου άρεσε. Και μετά, όπου ήμουν έκανα. Ούτε φανταζόμουν ότι θα κάνω τηλεόραση, ούτε φανταζόμουν ότι θα είχε αυτή την προβολή, ούτε ότι ένας λαός ολόκληρος θα θέλει να κάνει τατουάζ. Ένα χρόνο πριν βγω στην τηλεόραση δεν με έβαζαν όπου πήγαινα ή φύλαγαν τις τσάντες τους. Να φωνάζουν τον σεφ στο μαγαζί που δούλευα, να βγαίνω εγώ και να μου λένε «άντε φύγε τώρα, φέρε τον σεφ».  

Για τη στιγμή που αποκάλυψε τον εθισμό του στα ναρκωτικά και το αλκοόλ:

Ήμουν από τους πρώτους που βγήκα και είπα ότι ήμουν πρώην ναρκομανής, πρώην αλκοολικός όταν όλοι είχαν τρελαθεί και μου έλεγαν «αν το πεις θα σε καταδικάσει η κοινωνία». Και τους έλεγα «τι με νοιάζει εμένα, εγώ μάγειρας είμαι». Η κουζίνα με συντηρεί. Και να μην κάνω τηλεόραση αύριο ή ποτέ, πάλι στην κουζίνα θα είμαι. 

Για τη σχέση του με τον Σταύρο Θεοδωράκη: 

Από το «Αλάτσι» έφυγα το 2011, πριν ασχοληθεί με την πολιτική ο Σταύρος Θεοδωράκης. Ήμασταν κολλητοί. Δεν μιλάμε πάρα πολύ σήμερα γιατί δεν έφυγα με πάρα πολύ καλό τρόπο γι’ αυτόν. Για μένα απλά αποχώρησα από ένα μαγαζί επειδή είχα κάνει τον κύκλο μου. Ο Σταύρος ήθελε να μείνω, εγώ δεν ήθελα. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος και φοβερό μυαλό.  

Για τις τύψεις του: 

Ο μεγάλος μου γιος ζει στα Χανιά. Μεγάλωσε μαζί μου μέχρι κάποια ηλικία. Μετά μεγάλωσε με τη μαμά του. Σίγουρα κουβαλάς τύψεις. Χάνεις πάρα πολλά. 

Για τη συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή: 

Την παραγωγή της εκπομπής μου την έχει αναλάβει η Art of Comedy, η εταιρία του Μάρκου Σεφερλή. Είναι από τις καλύτερες παραγωγές που έχω κάνει προσωπικά στην ελληνική τηλεόραση γιατί είναι μια εταιρία για να το πω ωμά που πληρώνει στην ώρα της. Και πλέον στην ελληνική τηλεόραση αυτό είναι το σημαντικό.