Μαρία Σολωμού στο JoinUs: Μικρή ήμουν σαν Βεληγκέκας

Ποια είναι τελικά η αλήθεια με το ταξίδι του Πάνου Μουζουράκη στην Αμερική;
Μαρία Σολωμού στο JoinUs: Μικρή ήμουν σαν Βεληγκέκας



Τη Μαρία Σολωμού φιλοξενεί αυτό το Σάββατο η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στην εκπομπή JoinUs του ΣΚΑΙ.

Δες τι είπε...

Για τα «ξεσπάσματα» της: 

Ο τίτλος «ξέσπασε η Σολωμού» με εκνευρίζει. Εν τω μεταξύ, αν δεις τη συνέντευξη δεν υπάρχει ξέσπασμα. Δηλαδή, άμα τα σπάσω κάποια μέρα τι θα γράψουν; Δεν νευριάζω, ούτε θυμώνω. Είμαι έντονη στο ήσυχό μου, έχω αυτό το μεσογειακό, δεν είμαι έξαλλη. Παραείμαι κανονική, οι άλλοι είναι τρελοί. Δεν έχω ξεσπάσει ακόμα και πραγματικά έχω και πάρα πολύ χιούμορ και πολύ αυτοσαρκασμό. 

Για τον γιο της και το διάβασμα: 

Με τον Αλέξανδρο είχαμε πρόβλημα με το διάβασμα. Το παιδί βεβαίως βαριόταν να διαβάσει. Τι να του πω; Όχι είναι ωραίο; Του είπα «και εγώ βαριόμουν να διαβάσω αλλά τι να κάνουμε πρέπει». Δηλαδή σε καταλαβαίνω. Κάποια ημέρα του είπα «θα σου φτιάξω ένα ωραιότατο σκονάκι να πάρεις στο σχολείο». Δεν μπορούσα ούτε εγώ να τον βοηθήσω. Τον ορισμό της πυκνότητας, αν τον διαβάσω τώρα δεν θυμάμαι να σου τον πω. 

Για το ταξίδι του Πάνου Μουζουράκη στην Αμερική: 

Ο Πάνος σε σχέση με το παιδί κάνει τον μεγάλο αδερφό. Ο Πάνος θέλει να φύγει στην Αμερική. Το είπε μια φορά και το δέσανε τύπου ότι φεύγει αύριο. Έχει, όμως, μια δόση αλήθειας γιατί έχει κάνει αίτηση για visa, έχει κάποιες άκρες, έχει πάει, έχει κάτσει, έχει δει και περιμένει να βγει η πράσινη κάρτα. Ας πάει ο Πάνος, ας βγάλει την πράσινή του κάρτα και βλέπουμε τι θα γίνει. Μου λέει «πρέπει να παντρευτούμε για να πάρεις πράσινη κάρτα». Λέω «χριστέ μου τι είπες;». Δεν ήταν πρόταση γάμου. 

Για τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με την πλαστική στήθους: 

Στην οικογένεια Addams είχα ένα φουστάνι που ανά πάσα στιγμή κινδύνευα. Έχει ένα V ως εδώ κάτω. Θέλει κάποια μαγικά από μέσα. Και γι’ αυτό θεωρήθηκε ότι δεν ήταν δικό μου. Δεν έχω πρόβλημα με τη δημόσια κουβέντα γιατί δεν έχω κάνει ουδέποτε τίποτα. Και να είχα κάνει δεν θα με πείραζε και πάλι γιατί θα φαινόταν. Αλλά θύμωσα με τον τρόπο. Είχα πολύ όρεξη εκείνη την ημέρα γιατί ήταν η πρεμιέρα μου. Έρχεσαι στην πρεμιέρα μου και μου λες αυτό το πράγμα; Δεν ντρέπεσαι λίγο; 

Για την παιδική της ηλικία: 

Θυμάμαι ότι εγώ μικρή ήμουν πάντα σαν Βεληγκέκας. Και γι’ αυτό ένιωθα πάντα πολύ άσχημη και πολύ διαφορετική από τα άλλα παιδάκια. Αν δεις φωτογραφία μου μικρή λένε «α ο Αλέξανδρος;». Είχα πιο κοντά μαλλιά από το παιδί μου, φορούσα καφέ σορτσάκι, κίτρινο μπλουζάκι. Που να καταλάβεις ότι είναι κορίτσι αυτό. Η μαμά μου, μου τα έκανε αυτά.