O πολυμάγειρας Auto cook pro της Bosch, θα βάλει στον αυτόματο την κουζίνα σου

Μιλάμε για ένα μικρό θαύμα, που κάνει τα πάντα
O πολυμάγειρας Auto cook pro της Bosch, θα βάλει στον αυτόματο την κουζίνα σου



Έχεις πολλά ταλέντα! Ίσως όμως το μαγείρεμα να μην είναι ένα από αυτά. Κάθε φορά η ίδια ταλαιπωρία, ο ίδιος πανικός. Μια κουζίνα άνω κάτω, υλικά παντού, χρόνος χαμένος στο να ψάχνεις τι να κάνεις καιμετά να συμμαζεύεις το χάος.Ευτυχώς, τώρα όλοι μπορούν να μαγειρέψουν με τον πολυμάγειρα Auto Cook Pro της Bosch.

Ό,τι βάλει ο νους σου από φαγητά και γλυκά, φαντάσου να το έχεις στον ελάχιστο χρόνο με την ελάχιστη ταλαιπωρία. Το φαντάστηκες; Τώρα άνοιξε τα μάτια και γνώρισε το Auto Cook Pro. Δες το σαν τηγάνι, κατσαρόλα, χύτρα ταχύτητας ή ατμομάγειρα. Μην μπερδευτείς όμως, είναι μόνο μια συσκευή αλλά με… πολλές προσωπικότητες!

Μπορεί να συνδυάσει τη λειτουργία χύτρας ταχύτητας με αυτή της επαγωγικής εστίας και να σου χαρίσει γευστικά αποτελέσματα σε χρόνο μηδέν. Δε σου κάνει ούτε αυτό; Πάτα ένα κουμπί και χαλάρωσε. Με 50 αυτόματα προγράμματα συνταγών και την απαραίτητη καθοδήγηση δε θα σου ξεφύγει τίποτα.

Κι αν το Auto Cook είναι για σένα κάτι τόσο νέο και συναρπαστικό, που δεν ξέρεις πώς να το εκμεταλλευτείς, έρχεται μαζί με βιβλίο 100 συνταγών που θα σου βάλουν… πολλές ιδέες! Διαθέσιμο και σε appγια το κινητό με ακόμα περισσότερες συνταγές που προσθέτονται συνεχώς.

Ό,τι κι αν μαγειρέψεις τελικά, ένα είναι το σίγουρο με το Auto Cook Pro: θα γλιτώσειςπολύτιμο χρόνο όσο μαγειρεύεις. Χάρη στην αυτόματη διαδικασία μαγειρέματος μπορείς να ασχοληθείς με άλλα πράγματα, χωρίς να είσαι πάνω από τη συσκευή όλη την ώρα. 

Κι αν νόμιζες ότι το Auto Cook Pro απευθύνεται μόνο σε singles…think again! Θες να ταΐσεις όλη την παρέα ή την οικογένεια; Με το αντικολλητικό σκεύος χωρητικότητας 5 λίτρων, που πλένεται στο πλυντήριο πιάτων, όλοι θα χορτάσουν χωρίς να “μπλέξεις”.

Όσο για τις λειτουργίες του; Δεν τελειώνουν! Πέρα από τις προγραμματιζόμενες λειτουργίες, θα απολαύσεις και την αυτόματη λειτουργία διατήρησης ζεστού φαγητού, τις λειτουργίες τσιγαρίσματος, σοταρίσματος, αργού μαγειρέματος,βρασίματος/ατμού, ρυζιού, σούπας, ριζότου, πιλαφιού, χυλού βρώμης, ψησίματος αλλά και γιαουρτιού ή μαρμελάδας. Κι’ όλα αυτά, από κάτι τόσο μικρό και ελαφρύ που μπορείς να το μεταφέρεις οπουδήποτε και για να λειτουργήσει χρειάζεται μόνο μια πρίζα.

Ακόμα και οι πιο δύσκολες συνταγές, θαβγαίνουν τέλειες,χωρίς εσύ να “τρως” την ώρα σου μέσα στην κουζίνα. Εμπιστέψου την Bosch κι έλα μαζί μας στη νέα εποχή του μαγειρέματος!