Σήμερα φτιάχνουμε ταλιατέλες με σάλτσα μουστάρδας και αλλαντικά

Κανένας δεν μπορεί να αντισταθεί σ'αυτή τηνγαστρονομικήαπόλαυση !
Σήμερα φτιάχνουμε ταλιατέλες με σάλτσα μουστάρδας και αλλαντικά



Ελληνικές και Ιταλικές γεύσεις ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα πιάτο σκέτη απόλαυση. Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε!

Υλικά:

500 γραμμάρια ταλιατέλες

350 γραμμάρια ψιλοκομμένα αλλαντικά

3 κ.σ. Ελαιόλαδο

½ φλιτζάνι λευκό κρασί

1 κ.σ. Μουστάρδα

200 γραμμάρια τυρί κρέμα

½ φλιτζάνι γάλα

½ φλιτζάνι νερό

αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση:

1.Βράζουμε τις ταλιατέλες σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία τους.

2.Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο.

3.Σοτάρουμε τα αλλαντικά.

4.Μόλις πάρουν λίγο χρώμα,σβήνουμε με το λευκό κρασί. Περιμένουμε 1-2 λεπτά μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ.

5.Κατόπιν προσθέτουμε το τυρί κρέμα, τη μουστάρδα,το γάλα. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να δέσει το μείγμα.

6. Τέλος σερβίρουμε τις ταλιατέλες με τη ζεστή σάλτσα.  

Αν θέλεις νόστιμες συνταγές για κάθε ώρα (και μερικές πολύ απλές για όταν θα βιάζεσαι ή θα βαριέσαι) κάνε κλικ ΕΔΩ.