Λαχταριστός κορμός: Η συνταγή της γιαγιάς Σοφίας



Πες μου εσύ αν υπάρχει κάποιος εκεί έξω που να μην τρελαίνεται για κορμό! Δεν υπάρχει και το υπογράφω!

Μα αλήθεια τώρα ποιος μπορεί να αντισταθεί σε έναν τέτοιο σοκολατένιο μπισκοτοπειρασμό! Άλλο να στο λέω και άλλο να το φτιάχνεις και να το γεύεσαι!

Ας δούμε πως τον φτιάχνει η γιαγιά μου η Σοφία! Φυσικά και είναι τέλειος και αυτό που θα μοιραστώ μαζί σας είναι ότι κάθε Σάββατο έχει πια καθιερωθεί και ξέρουμε ότι η γιαγιά Σοφία έχει κορμό.

Γίνεται παντζουρλισμός στην οικογένεια...και όποιος προλάβει! Δοικίμασε και εσύ την ίδια συνταγή και θα δεις τι θα γίνει σπίτι σου!

Τι θα χρειαστείς

250 γρ. βούτυρο
150 γρ. ζάχαρη άχνη
200 γρ. κακάο
μπισκότα (Παπαδοπούλου)
καρύδια
½ φλ. μπράντι

Πως θα τον φτιάξεις

Χτυπάς πρώτα το βούτυρο με τη ζάχαρη για λίγα λεπτά στο μίξερ.

Έπειτα προσθέτεις τη σοκολάτα και ανακατεύεις το μείγμα καλά.

Κομματιάζεις τα μπισκότα.

Τα αλείφεις με λίγο μπράντι και τα προσθέτεις στο μείγμα σου. Προσθέτεις το βούτυρο και τα καρύδια. 

Ανακατεύεις πολύ καλά όλα τα υλικά. 

Παίρνεις το μείγμα σου και το τυλίγεις σαν ρολό και το τυλίγεις με αλουμινόχαρτο και το βάζεις στο ψυγείο να παγώσει.

Koρμό ή σοκολατόπιτα;