Παραδοσιακό μπουγιουρντί: Πώς να το φτιάξεις σε 3 λεπτά!

Η συνταγή είναι από Θεσσαλονίκη!
Παραδοσιακό μπουγιουρντί: Πώς να το φτιάξεις σε 3 λεπτά!



Έχεις δοκιμάσει ποτέ μπουγιουρντί; Αν όχι, πραγματικά δεν ξέρεις τι χάνεις! Είναι ένα ορεκτικό που μπορεί να σε τρελάνει γευστικά και το καλύτερο; Μπορείς να το φτιάξεις στο πι και φι! Θα χρειαστείς max 3-4 λεπτά για να το φτιάξεις! Τι λες να δοκιμάσεις να το φτιάξεις;

Tι θα χρειαστείς

1/2 kg φέτα
3 φέτες κασέρι
2 ντομάτες
1/2 ψιλοκομμένη πράσινη πιπεριά
1/2 ψιλοκομμένη κίτρινη πιπεριά
ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι, μπούκοβο, ρίγανη

Πως θα το φτιάξετε
Σε ένα πήλινο βάζεις κατά μήκος τη φέτα και από πάνω τοποθετείς το κασέρι.
Πλένεις πολύ καλά τις ντομάτες και τις πιπεριές. Τις κόβεις σε μικρά κομμάτια.
Τα προσθέτεις στο πήλινο.
Βάζεις λίγο ελαιόλαδο, ρίγανη, πιπέρι και μπούκοβο.
Το βάζεις στο φούρνο για 3 λεπτά στους 100 βαθμούς.
Μόλις ροδοκοκκινίσουν τα τυριά είναι έτοιμο!

Και επειδή είναι φθινόπωρο και ο καιρός είναι βροχερός ιδού 3 συνταγές για τις πιο νόστιμες σούπες!