Εξομολογήσεις ενός άντρα: Πώς θα καταλάβεις ότι δεν σε θέλει! Ξεκάθαρα όμως...

Σε κοιτάζει και μετά κοιτάζει αλλού; Αμ, δεν κάνει τον δύσκολο κοπελιά…
Εξομολογήσεις ενός άντρα: Πώς θα καταλάβεις ότι δεν σε θέλει! Ξεκάθαρα όμως...



Η ανταπόκριση σε ένα φλερτ είναι two way street. Ανταποκρίνομαι-ανταποκρίνεσαι. Λαμπρά! Ο δεύτερος δρόμος; Ανταποκρίνεσαι-Ούτε να σε φτύσω. Ξεκάθαρα…

Εμείς οι άντρες δεν είμαστε (όχι όλοι), «εντάξει, μου γυάλισε θα την έχω». Θέλουμε το κλικ. Και πολλές φορές όταν μας φλερτάρετε, αν δεν μας αρέσετε, που να φορέσετε ζαρτιέρες δεν θα σας κοιτάξουμε. Τι να σας πω; Ψέματα;

Το πρώτο σημάδι είναι πως κάνεις τα γλυκά μάτια και εκείνος πέρα βρέχει. Τόσο πέρα, που η βροχή μπορεί να φτάσει Σαχάρα. Και επειδή μια γνωστή μου λέει «μου κάνει τον δύσκολο, με θέλει», να της το πω και από εδώ: ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ. Μέχρι και στην γλώσσα των Μαορί το έχω πει, εκεί αυτή. Οπότε αν δεν υπάρξει ανταπόκριση στο πρώτο βλέμμα, δεν θα υπάρξει στον αιώνα τον άπαντα. Αμήν.

Επίσης, μόλις ξεκινάς κουβέντα και εκείνος αρχίζει να μιλάει για οτιδήποτε εκτός από την προοπτική σχέσης (μιας και το πας εκεί), σημαίνει όχι. Μπορεί να εξαντλήσεις μέχρι και την ώσμωσης σε ένα διάλυμα. Και να μην το ξέρει, θα το βρει εκείνη την ώρα.

Αν στέλνεις μηνύματα και παίρνεις (λέμε τώρα) απάντηση μετά από κανά τρίωρο, αυτό είναι red flag, που λέμε και στο Αλμπουκέρκε. Δεν απαντάει γιατί έχει σίγουρα κάτι άλλο να κάνει, όπως το να μιλάει με μια γυναίκα που όντως του αρέσει. Ή να παίζει Pro. Στο τσακίρ κέφι μπορεί και τίποτα. Απλά δεν απαντάει.

Μπορεί να προτείνεις να βγείτε για ποτό. Μπορεί να προτείνεις να κεράσεις. Ακόμη και σε κοντσέρτο (για πολυβόλα) έγχορδων με κρουστά μπορεί να θες να πάτε. Ή και Παντελίδη. Ξέρεις πόσες δικαιολογίες μπορεί να σκεφτεί; Ουουουου! Εγώ έχω πει ότι έσπασα πόδι. Και μέναμε στην ίδια γειτονιά! Τραγικό, αλλά αυτό μου ήρθε πρώτο και δεν ντρέπομαι να το πω.

Μην σου πω ότι αν κάνεις κίνηση να τον αγγίξεις κάνει σαν τον Καραγκούνη μόλις τον πλησίαζε αντίπαλος: Κάνει λες και τον χτυπάει ρεύμα. Η σωματική επαφή, ακόμη και το άγγιγμα του χεριού δείχνει τι θέλει ο άλλος. Αν δεν θέλει να τον αγγίξεις, δεν θα θέλει και να… προχωρήσετε σε κάτι παραπάνω. Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτηκες πάντως…

Και τι γίνετε όταν γίνεσαι πολύ αποφασιστικές και κανείς κίνηση του στυλ «Ή ταν ή επί τας;». Τι έγινε στους 300; Εκτός των κοιλιακών. Ναι, ηρωική ήττα. Η τελική κίνηση μπορεί να είναι «θα πάω με ζαρτιέρες σπίτι του, τι διάολο θα κάνει;». Αν δεν γουστάρει, μπροστά στο θέαμα απλά σε… κουκουλώνει μην κρυώσεις. Τι; Έχει 40 βαθμούς έξω; Δεν πειράζει. Το μήνυμα στάλθηκε. Και έπεσες και μαχόμενη.

Τι θέλω να σας πω με όλα αυτά; Πως απλά δεν σας γουστάρει κορίτσια. Και αν συμβεί αυτό, το να χάνετε τον χρόνο σας για έναν άνθρωπο που δεν θα ανταποκριθεί, απλά θα κάνει την ψυχολογία σας χειρότερη. Στα συν, ότι θα γίνετε και φορτικές!

Και επειδή το ακούω συνέχεια να ξεκαθαρίσει: Η ατάκα «Οι σχέσεις είναι σαν το γραμματόσημο. Όσο τον φτύνεις τον άλλον τόσο πιο πολύ κολλάει», έχει ειπωθεί σίγουρα από άνθρωπο που έτρωγε τις πόρτες την μια μετά την άλλη.

Δεν σε γουστάρει; Τέλος! Πάμε για άλλα…

Δες ΕΔΩ και τα ψέματα που σας αραδιάζουμε

Δες ΕΔΩ τι μας ξενερώνει στο κρεβάτι