Ζευγάρια : 5 σημάδια που δείχνουν οτι η σχέση σας έχει δέσει

Οι στιγμές που καταλαβαίνεις ότι δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς τον άλλο...
Ζευγάρια : 5 σημάδια που δείχνουν οτι η σχέση σας έχει δέσει



Δεν υπάρχει καλύτερο σημείο στην σχέση ενός ζευγαριού οταν έχει περάσει το άχαρο διάστημα που ακόμα ντρέπεσαι για πολλά πράγματα, τόσο συναισθηματικά όσο και στην καθημερινή ζωή και έρχεται η στιγμή που νιώθετε και οι 2 ότι πια η σχέση σας έχει δέσει. Μετά και μόνο με τα μάτια τις περισσότερες φορές τα έχετε πει όλα και έχετε συννενοηθεί πλήρως. Άραγε πότε η σχέση ενός ζευγαριού έχει περάσει σε άλλο επίπεδο και έχετε γίνει σχεδόν ένα;

5 βασικά σημάδια ότι η σχέση σας έχει δέσει :

- Όταν κάθε Κυριακή επισκέφτεστε τους γονείς του άλλου για φαγητό ή απλή επίσκεψη, τότε η σχέση σας έχει ανέβει σκαλοπάτι και οδεύει προς κάτι πιο πιο σοβαρό.

- Όταν δεν ντρέπεστε να δείξετε τα συναισθήματα σας στον άλλο, ακόμα και να κλάψετε, Δεν είναι ντροπή, ίσα - ίσα μια απλή στιγμή θα σας δέσει μοναδικά με τον άλλο.

- Όταν αρρωσταίνει ο ένας απο τους 2 σας, φροντίζετε να μην του λείψει τίποτα. Δεν φεύγετε από το πλευρό του και ανησυχείτε για την κατάσταση την οποία περνάει.

- Όταν κανείς δεν κλειδώνει την πόρτα του μπάνιου ενώ είναι μέσα. Και δεν αισθάνεται ντροπή ακόμα κι αν μπει μέσα ο άλλος.

- Όταν ένα ζευγάρι πηγαίνει μαζί να ψωνίσει ρούχα ή οτιδήποτε άλλο και δεν διστάζει να εκφέρει την δική του άποψη όσον αφορά το στυλ και αν του πηγάινει το εκάστοτε ρούχο.

Δες εδώ πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να επισκεφτείτε ένα σύμβουλο σχέσεων!