Μάθαμε τι γνώμη έχουν τα αγόρια για την κυτταρίτιδά μας

10 αγόρια μας λένε την αλήθεια για τις ατέλειές μας.
 Μάθαμε τι γνώμη έχουν τα αγόρια για την κυτταρίτιδά μας



Για να μη γελιόμαστε. Δεν υπάρχει γυναίκα εκτός Hollywood που να μην έχει κυτταρίτιδα. Και εγώ και εσύ τη διαθέτουμε και η αλήθεια είναι ότι την έχουμε αποδεχτεί. Δεν θα πεθάνουμε κιόλας.

Αναρωτήθηκες όμως ποτέ τι γνώμη έχουν οι άντρες για την κυτταρίτιδά μας; Πριν από λίγο καιρό, είχαμε γράψει τη γνώμη ενός ειδικού σε θέματα σχέσεων η οποία μας έκανε να ανοίγουμε σαμπάνιες. Μας άρεσε, δεν θα το κρύψουμε. Όμως αυτή τη φορά, ρωτήσαμε δέκα άντρες τελείως διαφορετικούς μεταξύ τους και η αλήθεια είναι ότι δεν μας ικανοποίησαν όλες οι απαντήσεις. 

Δες τι μας είπαν:

Γιώργος,  35

Δεν είναι το καλύτερο μου, αλλά μ' αρέσει το μεγάλο στήθος και τις περισσότερες φορές αυτά πάνε μαζί.

Βαγγέλης, 37

Μπορεί να σου φανεί διαστροφικό αλλά με εξιτάρει όταν μία γυναίκα έχει κυτταρίτιδα. Πώς να σου το πω… Τη βρίσκω! Αλλά δεν νομίζω ότι είμαι αντιπροσωπευτικό δείγμα μιας και μου αρέσουν οι γυναίκες με ατέλειες, με τα παχάκια τους και τις ιδιαιτερότητές τους. Εκεί είναι η γοητεία. Στις γυναίκες πραγματικών διαστάσεων. Σε καμία περίπτωση δεν θα με ενδιέφερε να πάω με την Barbie. 

Μιχάλης, 34

Ε δεν είναι ωραία η κυτταρίτιδα! Τι θέλεις να πω; Ότι προτιμώ μία γυναίκα με κυτταρίτιδα από μια γυναίκα χωρίς; Είναι σαν να μου λες ότι προτιμάς έναν άντρα με κοιλιά από έναν άντρα-φέτες. Ή είναι σαν να μου λες ότι θα προτιμούσες να τα φτιάξεις με τον Danny DeVito αντί για τον Brad Pitt. 

Πέτρος, 25

Δεν μου αρέσει καθόλου η κυτταρίτιδα στη γυναίκα. Γιατί πρόκειται ουσιαστικά για λίπος συμπυκνωμένο που δεν μπορεί να το διώξει ο οργανισμός. Αυτό από μόνο του το βρίσκω απωθητικό. 

Ιάσονας, 39

Καλύτερα αδύνατη με κυτταρίτιδα παρά παχουλή και σφιχτή. Αυτό είναι το ρητό μου.

Δημήτρης, 28

Δεν είναι ότι με απωθεί, ούτε μου αρέσει. Δεν με ενοχλεί αισθητικά. Ίσα ίσα, που σε συγκεκριμένη στάση δίνει άλλη αίσθηση. 

Κώστας, 37

Θα σου πω εγώ. Ό,τι και να σου είπαν οι άλλοι η αλήθεια είναι μία: Μας χαλάει. Αλλά γι’ αυτό υπάρχει και ο χαμηλός φωτισμός. 

Άγγελος, 40

Πλάκα κάνεις; Ούτε που με ενδιαφέρει. Αρκεί να κάνω σεξ. Τα υπόλοιπα είναι πολυτέλειες. 

Κώστας, 30

Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ αλλά νομίζω ότι αν δεν μιλάμε για μεγάλο πρόβλημα τότε η κυτταρίτιδα είναι το τελευταίο πράγμα που θα παρατηρήσω σε μία ωραία και σέξι γυναίκα. 

Μιχάλης, 29

Πρέπει να σου πω ότι εμείς οι άντρες είμαστε πολύ περισσότερο κουτσομπόληδες απ’ ότι νομίζεις. Αν, δηλαδή, δούμε στην παραλία μία όμορφη γυναίκα με κυτταρίτιδα θα το σχολιάσουμε. Αν, παρόλα αυτά, η ίδια γυναίκα είναι πρόθυμη να έρθει στο κρεβάτι μας δεν θα πούμε όχι. Δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη. 

Δες ΕΔΩ τι απάντησαν 10 κορίτσια όταν τα ρωτήσαμε με πιο διάσημο έχουν φαντασιώσεις 

Διάβασε ΕΔΩ τι θέλουν πραγματικά οι άντρες στο πρώτο ραντεβού