Αυτό που θέλουν οι γυναίκες: Τι μας αρέσει πραγματικά στο σεξ

Όχι δεν θέλουμε μεγάλα προσόντα γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε τις αγαπημένες μας στάσεις!
Αυτό που θέλουν οι γυναίκες: Τι μας αρέσει πραγματικά στο σεξ



Για κάποιο λόγο οι άντρες έχουν σχηματίσει λάθος άποψη για το τι πραγματικά θέλουμε στο σεξ. Νομίζουν πως όσο μεγαλύτερο είναι το πέος τους τόσο πιο πολύ θα εντυπωσιαστούμε, νομίζουν πως μας αρέσει το μαραθώνιο σεξ και πάει λέγοντας. Μάλλον στην εφηβεία δεν τους μίλησε η μαμά αλλά ο μπαμπάς. Αγόρια, δείτε παρακάτω όλες τις αλήθειες για το πως βλέπουμε εμείς οι γυναίκες το σεξ.

○ Φυσικά και θέλουμε να αλλάζουμε στάσεις αλλά δεν πρέπει να γίνεται με το ζόρι. Αν βλέπετε ότι το απολαμβάνουμε και στην ιεραποστολική μην μας αλλάξεις εκείνη την ώρα σε κάποια περίεργη που είδες στο Kama Sutra.

○ Καμιά φορά δεν φτάνουμε σε οργασμό. Όχι επειδή δεν μας αρέσει αλλά επειδή μπορεί να είμαστε κουρασμένες ή να έχουμε πολλά στο μυαλό μας. Μην μας πιέζεται να φτάσουμε με το ζόρι σε οργασμό. Δεν θα γίνει!

○ Μην νιώθεις υποχρεωμένος να μας αγκαλιάσεις μετά. Πολλές γυναίκες θέλουν να χαλαρώσουν από τον οργασμό μόνες τους ή ακόμα και να καπνίσουν.

 Δεν μας πειράζει να κοιμάστε μετά το σεξ αρκεί να μην ξυπνήσεις το άλλο πρωί. Μπορεί να έχουμε όρεξη και για δεύτερο γύρο...

○ Ναι τα θέλουμε τα προκαταρκτικά, θέλουμε και το teasing αλλά αν το κάνεις για υπερβολική ώρα έχεις χάσει το παιχνίδι!

○ Οκ, δεν θέλουμε δύο λεπτά σεξ όχι όμως και ένα ολόκληρο οχτάωρο! Έχουμε έρθει από δουλειά και θέλουμε να χαλαρώσουμε, όχι να κάνουμε άλλη μία βάρδια.

○ Μην περιμένεις την τελευταία στιγμή για να βρεις που έχεις βάλει το προφυλακτικό. Αφού έχουμε αποφασίσει έτσι κι αλλιώς να κάνουμε σεξ μαζί σου δεν θα μας ενοχλήσει να το βρούμε στην τσέπη του παντελονιού σου. Η πολλή αναμονή σκοτώνει την ατμόσφαιρα.

 Όχι δεν μας αρέσει να είστε εντελώς ξυρισμένοι εκεί κάτω! Το προτιμούμε περιποιημένο που σημαίνει πως θέλουμε να δούμε λίγη τρίχα αλλά όχι και θάμνος.

○ Ο μεγαλύτερος μύθος είναι αυτός της μεζούρας. Βαρεθήκαμε να σας ακούμε πως μας νοιάζει μόνο το μεγάλο πέος. Όσο πιο μεγάλο είναι τόσο δυσκολευόμαστε στην αγαπημένη μας στάση που είναι στα τέσσερα. Σημασία έχει πως θα το δουλέψεις...