Τι ζητάει ένας άντρας από μία γυναίκα;

Καμία σχέση με αυτό που θέλουν οι γυναίκες. Τα πράγματα είναι πιο απλά!
 Τι ζητάει ένας άντρας από μία γυναίκα;



Τι θέλει ένας άντρας από μία γυναίκα; Απλά και κατανοήτα πράγματα! Καμία σχέση με αυτά που ζητάμε εμείς από αυτούς. Γι' αυτό επιστράτευσε λογική, αισθησιασμό, θηλυκότητα, γυναικεία τσαχπινιά και αιφνιδιάσέ τον ευχάριστα!

Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν και τους καλούς φίλους, λένε κάτι που δεν ισχύει μόνο σε φιλίες αλλά και στα ζευγάρια. Μίλα του ξεκάθαρα, χωρίς πολλά λόγια. Αν φλυαρείς σε καταστάσεις που δεν τον αφορούν το πολύ πολύ να βαρεθεί και να μην δώσει σημασία. Αν όμως θέλεις να μοιραστείς κάτι σημαντικό μαζί του τότε μίλα του ανοιχτά και ζήτα του να σε βοηθήσει. Έτσι μόνο θα το εκτιμήσει.

Μην ξεχνάς ότι οι άντρες είναι σαν μικρά παιδιά, ότι ηλικία και αν έχουν. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τον παινεύεις συνέχεια ότι και αν κάνει. Όταν τον επικροτείς και τον φροντίζεις αισθάνεται καλύτερα.

Απελευθερώσου σεξουαλικά! Μίλα του ανοιχτά για το τι σου αρέσει να κάνεις στο κρεβάτι. Ένας άντρας αρέσκεται στο να ακούει τι θέλεις απ’ αυτόν στο sex αφού δεν υπάρχει περίπτωση να κωδικοποιήσει το μυαλό σου!

Γίνε διεκδικητική! Εντάξει, οκ του αρέσει να έχει αυτός τον έλεγχο αλλά κάποιες φορές του αρέσει να παίρνεις και εσύ καμιά πρωτοβουλία!

Πριν την ερωτική πράξη άνοιξε τα φώτα και δείξε του πόση αυτοπεποίθηση έχεις! Επίσης, μην είσαι ντροπαλή. Μπορεί να σε θέλει σοβαρή και σεμνή όμως στο κρεβάτι κακά τα ψέματα άλλα θέλει! Γι' αυτό βγες από καλούπια και στερεότυπα.

Επιστράτευσε το χιούμορ σου. Είναι στοιχείο που προσδίδει μια sexy γοητεία στη γυναίκα (μετά το σώμα της) και εκτιμάται πολύ από τον άντρα! 

Νιώσε ελεύθερη. Κάνε ότι σου έρχεται. Θέλεις να του κάνεις γλύκες, να του πιάσεις το χέρι και όλες τις σχετικές γλυκούλικες, αυθόρμητες κινήσεις; Μην το σκέφτεσαι! Να είσαι σίγουρη ότι το απολαμβάνουν όσο και εμείς, απλά δεν θέλουν να χάσουν ίχνος αντρικής υπεροχής μπροστά σου