Αυτά που λατρεύουν οι άντρες στις γυναίκες αλλά δεν τολμούν να το παραδεχτούν

Όσο και να τον πιέσεις σίγουρα θα σου αρνηθεί έστω και τα μισά!



Ναι έχεις δίκιο, το μυαλό σου πάει κατευθείαν στο στήθος και στα οπίσθια. Όλοι οι άντρες τα κοιτούν αυτά αλλά παραδέξου το, και εσύ κοιτάς τον πισινό του... Εκτός όμως από αυτά υπάρχουν και μερικά χαρακτηριστικά ή μερικές συνήθειες που εκείνος λατρεύει όσο και να μην θέλει να το παραδεχτεί. Το καταλαβαίνεις συνήθως όταν το σχολιάζει προσπαθώντας να δείξει αδιάφορος, ότι απλά ρώτησε από ευγένεια. Δες παρακάτω τι λατρεύει τελικά σε σένα!

Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από εκείνον να μυρίζει την μυρωδιά σου. Όπως και εσύ μυρίζεις τα πουκάμισά του εκείνος μυρίζει την μαξιλαροθήκη σου ή ακόμα και εσένα στα κρυφά.

> Λατρεύει να σε βλέπει με βρεγμένα μαλλιά, κυρίως από πίσω. Μάλλον του θυμίζει κάποια σκηνή από ταινία πορνό γι' αυτό όταν βγεις από το μπάνιο την επόμενη φορά μην στεγνώσεις τα μαλλιά και μην τυλίξεις την πετσέτα γύρω σου.

Μπορεί να γκρινιάζει ότι του φοράς όλα τα μπλουζάκια τις Κυριακές που είστε στο σπίτι αλλά κατα βάθος πιστεύει πως είναι πολύ σέξι να σε βλέπει με τα δικά του ρούχα. Bonus tip: Μην φορέσεις εσώρουχα από κάτω.

> Βρίσκει ιδιαίτερα χαριτωμένες τις φακίδες σου γι' αυτό μην προσπαθήσεις να τα κρύψεις κάτω από 5 στρώσεις foundation.

Του αρέσει πολύ η ανάσα σου στον λαιμό του όταν βρίσκεστε στο κρεβάτι. Τις περισσότερες φορές ερεθίζεται κιόλας από αυτό!

Μην σε ξεγελάει που το παίζει σκληρός. Κατά βάθος όλοι οι άντρες λατρεύουν τις αγκαλίτσες. Εξαρτάται από σένα μόνο να καταλάβεις αν του αρέσει και δημόσια.

Όσο και να θέλει να το κρύψει προτιμάει το δικό σου κρεβάτι από το δικό του. Το δικό του αποτελείται από ένα στρώμα, ένα πάπλωμα και ένα μαξιλάρι σε αντίθεση με το δικό σου που αποτελείται από στρώμα, υπόστρωμα, πάπλωμα, ριχτάρι, και 5 μαξιλάρια. Είναι πολύ πιο άνετο το δικό σου...

Αυτό που αγαπάει σίγουρα είναι το χαμόγελό σου και ακόμα καλύτερα αν έχει καταφέρει εκείνος να σε κάνει να χαμογελάσεις έτσι!

Θέλεις να τον σαγηνέψεις; Δάγκωσε απαλά τα χείλη σου. Όχι όσες φορές η Dakota Johnson στο 50 Shades of Grey βέβαια. Δεν αντιστέκεται κανένας άντρας σε αυτή την κίνηση!